Seducţie — septembrie 16, 2013 at 20:38

Jucării sexuale pe care poți să le ascnzi în geantă

by

jucarii sexuale1Jucăriile sexuale sunt esențiale pentru a păstra vie scânteia într-o relație. Dar problema cu acestea este că sunt, de obicei, voluminoase, ceea ce le face greu transportabile fără a le observa cineva. E greu să fi spontan și să nu ai un mic accesoriu la îndemână pentru a condimenta momentul. Aici vă prezentăm 4 categorii de jucării erotice de dimensiuni mici care pot fi transportate în geantă.

 

Vibratorul glonț sau ou
Acest gen de vibratoare a făcut o diferență destul de mare în viața multor cupluri, peste tot în lume. Primul motiv este că funcționează. Sunt jucării silentioase și puternice, ideale pentru stimularea clitorisului. Al doilea motiv pentru care au atâta succes este faptul că sunt mici. Acest gen de jucărie o puteți purta în geantă sau buzunar, fără a vă face griji că o va descoperi cineva.

vibe glont
Aici sunt 3 dintre cele mai bine vândute de către noi:

Vibratorul clitoridian
Vibratoarele clitoridiene sunt una dintre cele mai frecvent utilizate jucării sexuale de către femei. Există, în acest moment, pe piața mondială aproximativ un miliard de tipuri de vibratoare clitoridiene, astfel încât femeiele să aibe de unde să aleagă ceea ce consideră că li se potrivește cel mai bine. Dacă vă bucurați mai tare de stimulare clitoridiană decât de penetrare în timpul masturbării sau jocurilor erotice, atunci un vibrator clitoridian vă poate deveni cel mai bun prieten. Alegeți-vă unul care să se muleze dorințelor voastre și găsiți-i un loc în geantă.

Vibratorul clitoridian
Aici sunt 3 dintre cele mai bine vândute de către noi:

Vibratorul mini
Vibratorul mini este un alt tip de jucărie sexuală pe care o puteți ascunde cu ușurință în geantă. Deși sunt mici ca dimensiuni, au motorașe puternice care dezvolta viteze de vibrare înnebunitoare de-a dreptul. Vin în diferite forme și texturi, și le puteti folosi pe unele și pentru stimulări anale.

minivibe
Inelul pentru erecție cu vibrații
Aceste inele au marele avantaj că sunt jucării erotice pentru cuplu. Sunt ideale pentru că vă lasă mâinile libere, în timp ce vibrațiile lui stimulează extern vaginul și penisul bărbatului totodată. Oferă o mulțime de beneficii, plăceri neașteptate și sunt extrem de ușor de ascuns în buzunarul genții.

inel vibrator

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page