De pe la noi — septembrie 3, 2015 at 14:48

Jandarmeria își face meseria

by

În fiecare an, odată cu desfășurarea Târgului de Toamnă Călărași, jandarmii asigură buna desfășurare a activităților comerciale, precum și siguranța cetățenilor. Încă din prina zi aceștia au depistat, reținut și sancționat autorii unui scandal public. Au urmat jucătorii de barbut și cei ce efectuează fapte de comerț nelegal.

jandarmi1În fotografie jandarmii sancționează și confiscă marfa vânzătorilor ambulanți, respectiv parfum contrafăcut, cu care înșelau cetățenii.

jandarmiPe lângă Târgul de Toamnă unde jandarmii sunt prezenți permanent, aceștia asigură ordinea și liniștea publică în localitățile din județ, în zona parcurilor, piețelor și locațiilor unde sunt semnalate încălcări ale legii. În această perioadă caniculară, jandarmii călărășeni vor asigura buna desfășurare a Zilelor loc. Jegălia ( 04 sept.), dar și Zilele mun. Călărași (18-20 sept.), precum și procesiunea cu Sfintele Moaște ale celor 33 de Sfinți din Catedrala Mitropolitană de la Iași, spre închinarea și binecuvântarea credincioșilor (04-07 sept.).

Totodată jandarmii vor asigura paza a magistralei de transport produse petroliere și a multor obiective.

Marian Dorin Pîrloagă

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page