Evenimente, Ultimile Știri — iulie 27, 2019 at 19:14

Iulian Iacomi și PSD Călărași sunt în poziție de luptă pentru câștigarea alegerilor prezidențiale, parlamentare și locale în județul Călărași

by

Iulian Iacomi o susține pe Viorica Dăncilă la Președinția României.

 Sâmbătă, 26 iulie 2019, la sediul PSD Călărași a avut loc conferința de presă care organizația o ține periodic pentru informarea corectă a cetățenilor a mass-mediei locale, dar și pentru a oferi jurnaliștilor călărășeni posibilitatea de a adresa întrebări liderilor organizației.

Pe ordinea de zi au fost punctate mai multe subiecte de interes, precum recenta vizită a doamnei prim ministru în județul nostru și dialogul pe care l-a avut cu edilii localităților călărășene, delegarea delegaților la congresul PSD, dar și măsurile luate în cadrul organizației după analiza făcută în urma rezultatelor obținute la alegerile europarlamentare.

PSD Călărași va continua seria conferințelor de presă și în perioada verii, pentru o promptă informare a mass-media în legătură cu ultimele noutăți din viața organizației noastre.

Iulian Iacomi și PSD Călărași sunt în poziție de luptă pentru câștigarea alegerilor prezidențiale, parlamentare și locale în județul Călărași

Iulian Iacomi liderul PSD Călărași,toți parlamentarii partidului Senator Roxana Pațurcă,deputații Eugen Nicolicea și Sorin Vrăjitoru și întreaga organizație pSDS Călărași susțin candidatura Vioricăi Dăncilă  la Președinția României.

Iulian Iacomi lidderul care a schimbat fața PSD la Călărași și confirmat la alegerile europarlamentare a spus presei  călărășene că PSD Călărași va câștiga alegerile prezidențiale,locale și parlamentare în județul Călărași.

Sunt cel puțin 10 motive pentru care președintele PSD,Viorica Dăncilă este cea mai în măsură persoană care să își asume această importantă responsabilitate,a declarat Iulian Iacomi în conferința de presă:

  1. După ce a performat în funcția de premier, România cunoscând 2 ani consecutivi de creștere economică solidă, doamna Viorica Dăncilă are toate atu-urile pentru a deveni, după ce a fost primul premier-femeie din istoria României, și primul președinte-femeie.
  2. România și românii simt nevoia de un alt mod de abordare a funcției de președinte din partea primului om în stat, după anii în care Klaus Iohannis a dezbinat și a demonstrat că este interesat nu de soarta țării, ci doar de obținerea unui al doilea mandat.
  3. Viorica Dăncilă este omul care a impus, ca premier, o altă abordare în funcția publică pe care o deține: de la”România mea” sau ”guvernul meu” la ”România noastră, a tuturor”,
  4. Viorica Dăncilă este omul echilibrului, al dialogului, al curajului și al onestității. 5. Președintele PSD a performat nu numai în plan intern, unde a asigurat creșterea economică, dar și la nivel european. Sub coordonarea ei, România a asigurat Președinția Consiliului Uniunii Europene, un mandat performant, apreciat de partenerii noștri europeni.
  5. Viorica Dăncilă este un lider care unește oamenii în jurul ei, care construiește echipe și care știe să coordoneze eforturile acestora pentru obținerea performanțelor propuse.
  6. După ce a activat cu succes în funcția de premier timp de doi ani, președintele PSD cunoaste și înțelege adevăratele probleme ale românilor și ale României.
  7. Prin discursurile pe care le-a avut în plenul Parlamentului European, atunci când țara noastră se afla într-un moment dificil din punct de vedere al imaginii externe, Viorica Dăncilă a demonstrat că își iubește țara și promovează interesele poporului român.
  8. Președintele PSD a demonstrat în repetate rânduri că știe să acționeze curajos, arătând o mare responsabilitate față de neam și țară.
  9. Viorica Dăncilă are o viziune de țară pe termen lung, dar a demonstrat că știe să obțină performanțe notabile și pe termen mediu și scurt, atât economice, cât și sociale.

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page