Comunicate de presă, Ultimile Știri — februarie 18, 2019 at 14:05

Iulian Iacomi- PSD a reușit să găsească o soluție legală prin care au crescut și alocațiile pentru copii

by

Dragi prieteni,

Am primit ieri câteva vești foarte bune pentru noi toți în urma votării bugetului de stat pe anul 2019.
Așa cum spuneam și cu alte ocazii, bugetul este construit pe un PIB de peste 1000 de miliarde de lei, sumă care a permis alocarea unor fonduri suplimentare consistente față de anul trecut pentru câteva zone care vor aduce un plus de bunăstare românilor.


Astfel, sunt prevăzute creșterea salariului minim, majorarea punctului de pensie și majorarea pensiei minime, măsuri concrete de care vor beneficia zeci de mii de salariați și zeci de mii de pensionari din județul Călărași.


Mai mult, PSD a reușit să găsească o soluție legală prin care au crescut și alocațiile pentru copii, de la 84 la 150 de lei, o altă măsură de care vor beneficia zeci de mii de copii din județul nostru.
De asemenea, alocările suplimentare consistente către Sănătate și Educație, unde bugetele au crescut cu 6,5 și respectiv 9,9 miliarde lei, vor face ca serviciile asigurate pentru populație de către aceste sectoare să fie la un alt nivel, mai apropiat de ceea ce ne dorim. 


O veste bună și în ceea ce privește bugetele locale: au fost alocate peste 7 miliarde lei, autoritățile locale urmând a păstra integral banii din impozitele pe venit.


Acestea sunt doar câteva dintre veștile bune aduse de bugetul gândit de către PSD și ALDE și votat ieri în Parlament.

Anul acesta va fi cu siguranță un an bun pentru români!
#ÎndrăzneșteSăCrezi #PSD

Președinte interimar PSD Călărași,
Iulian Iacomi

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page