Politica, Politica locala — ianuarie 31, 2019 at 07:27

Iulian Iacomi leader-ul . Primul examen europarlamentarele

by

Un Primar Devotat şi Implicat,competența  și experiența în administrație dovedite în functia de primar al orasului  Lehliu Gara,  Iulian Iacomi este politicianul din PSD care a confirmat de fiecare data asa cum si-a dorit. Desi a fost primar la Dor Marunt si Lehliu Gara de fiecare data anvergura lui a fost microregionala, Vala Mostistei si Imprejurimile. Iulian Iacomi a fost intodeauna un factor de putere in zona si la care s-au raportat cu teama si respect atat adversarii cat si aliatii politici.  Iulian Iacomi domina copios in zona Lehliu Gară ,Valea Mostiștei.

Iulian Iacomi este leaderul care a fost validat si formal prin functia de Presedinte interimar al PSD. Are el anvergura judeteana?  Primul examen europarlamentarele.

Iulian Iacomi vorbeste putin dar se vede.

Venirea lui la carma PSD Calarasi inseamna  cel putin la o prima privire:

*Aducerea in primplan a parlamentarilor

*Un mesaj de reconciliere cu toti membrb PSD care intr-un fel sau altul au fost marginazati

*Cresterea transparentei ,o alta politica in relatia cu presa,prin organizarea de conferinte de presa cu participare larga

Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Călăraşi a organizat, la finele săptămânii trecute, o conferinţă de presă, în care au fost prezentate principalele obiective ale acestei formaţiuni politice, la nivel local.

La acest eveniment au fost prezenţi: preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Călăraşi, Iulian Iacomi, preşedintele Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat Călăraşi, Marius Dulce, primarul municipiului Olteniţa, Petre Ţone, şi deputaţii Cristian Sefer şi Sorin Vrăjitoru.

În deschiderea conferinţei de presă, Iulian Iacomi a adus în discuţie faptul că Marian Sbârcea a fost reprimit la PSD Călăraşi.

Întrebat de candidatura la Consiliul Judeţean Călăraşi, Iulian Iacomi a menţionat că este mult prea devreme pentru a purta discuţii despre acest lucru şi că prioritare sunt anul acesta alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.

Totodată, în ceea ce priveşte candidatul la Primăria Municipiului Călăraşi, preşedintele Partidului Social Democrat Călăraşi a mai spus că acesta va fi prezentat în perioada alegerilor europarlamentare.

„Este devreme să vorbim despre candidatura la Consiliul Judeţean Călăraşi. Nu putem pune căruţa înaintea cailor. Avem acum alegerile europarlamentare, apoi prezidenţialele şi pe urmă ne vom gândi şi la Consiliul Judeţean Călăraşi.

În perioada alegerilor europarlamentare vom prezenta şi canditatul pentru Primăria Municipiului Călăraşi.

Avem două rânduri de alegeri, putem promova candidatul şi poate să iasă în faţa cetăţenilor din municipiu să prezinte proiectele sale”, a spus Iulian Iacomi, preşedintele PSD Călăraşi.

Nelu Balasa

 

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page