Politica, Politica naţională — decembrie 6, 2013 at 11:31

Iulian Dumitrescu:Să aducem Basarabia acasă!Un proiect pentru România! prin integrare europeană și unire.Sunt de acord cu președintele Traian Băsescu

by

Sunt de acord cu președintele Traian Băsescu. Următorul proiect de țară poate fi reîntregirea României prin unirea cu Basarabia în cadrul Uniunii Europene.

Pentru aceasta este nevoie în primul rând de unirea tuturor forțelor politice din interior în jurul acestui obiectiv strategic.

Eu sunt consecvent acestui obiectiv,cred în unire și în România, adeclarat pentru Argument senatorul liberal Iulian Dumitrescu.

macheta 3“Principalul obiectiv politic  al unui leader (parlamentar) român, este promovarea intereselor românilor și României.In acest context solidaritatea cu românii din Basarabia, cu interesele noastre, ale românilor de pretutindeni, este o prioritate. Ca să fii conducător al românilor este nevoie să fii în primul rând roman!

 646x404

Nu avem dreptul să-i abandonăm pe românii care vor să aibă un destin comun cu noi, iar ca stat membru al Uniunii Europene avem obligația să sprijinim prin toate mijloacele procesul de integrare europeană al R. Moldova.  Să nu uităm că avem o datorie morală față de cetățenii Republicii Moldova, mai ales că  procesul privind liberalizarea regimului de vize cu Uniunea Europeană poate fi amânat din cauza instabilității politice. O criză politică prelungită poate produce efecte negative, afectând interesele vitale ale cetățenilor români și basarabeni. Românii din ambele părți ale Prutului își merită destinul european, iar pentru asta trebuie să direcționăm inteligent energiile poporului, a încheiat Iulian Dumitrescu.

images

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page