Dezvoltare personală, Lifestyle — februarie 1, 2014 at 11:14

Iubeşte-te pe tine însăţi. E simplu, e cotidian, e magic

by

Stii care este primul secret al fericirii? Iubeste-te pe tine insati. Ai grija de corpul, de sufletul tau. Fa-o cat mai des. Bucura-te cu tine, de tine insati.

iubeste-te pe tine insati.

Cum? Vizualizarea creatoare poate transforma o rutina cotidiana intr-un ritual prin care iti celebrezi frumusetea.

Cand faci un dus sau o baie inspumata, imagineaza-ti clar si cu perseverenta forta regeneratoare a apei calde, virtutile ei calmante si curative.

Imagineaza-ti ca toate problemele se dizolva, sunt luate ca prin farmec de miscarile ei unduioase, eliberandu-ti energia profund benefica si naturala.

Unge-ti trupul si fata cu o lotiune naturala – de ce nu miere si smantana? Zanele se scaldau in lapte de bivolita… –  sau cu ulei de masline presat la rece. Acorda-ti multa atentie si rasfata-te cu fraza: “Pielea mea este pe zi ce trece mai luminoasa si mai catifelata. Sunt frumoasa si extraordinar de feminina.”

Atunci cand iti speli parul, fii foarte constienta de tot ceea ce faci si repeta-ti cu incredere si bucurie: “Parul meu este bogat, stralucitor si plin de vitalitate.” Chiar si cand te speli pe dinti, vizualizeaza-te pe ecranul interior al mintii o gura fermecatoare, cu un zambet irezistibil.

Poti gasi pentru orice gest de ingrijire sau impodobire o asemenea formula. Cand te imbraci, alege-ti hainele cu emotie si bucurie, asa cum face natura cand se hotaraste primavara sa infloreasca toti ciresii. Cand te dezbraci, seara, fa-o asa cum isi descopera un inger sufletul. E simplu, e cotidian, e magic. E o sarbatoare continua a frumusetii tale.

sursa: venus.org.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page