Anunţuri, Ultimile Știri — octombrie 22, 2015 at 16:57

ISJ Călărași: 23-25 octombrie 2015 se organizează a XX – a ediție a Concursului Interjudețean cu participare națională și internațională ”Ion Barbu – Dan Barbilian”

by

În perioada 23 – 25 octombrie 2015, Inspectoratul Școlar al Județului Călărași organizează a XX – a ediție a Concursului Interjudețean cu participare națională și internațională ”Ion Barbu –  Dan Barbilian”.

isj calarasiParticipanții, elevi din majoritatea județelor țării și din Republica Moldova, vor lua parte la următoarele manifestări:

– Concurs de literature pentru elevii din licee

– Concurs de limbă și literatură pentru elevii din gimnaziu

– Concurs de matematică pentru elevii din gimnaziu

Ca și la edițiile anterioare manifestările își propun să stimuleze talentul și creativitatea elevilor, să realizeze un schimb de opinii între participanți și personalitățile științifice și culturale.

Concursurile se vor desfășura sâmbătă, 24 octombrie 2015, la Școala ”Nicolae Titulescu” și la Colegiul Tehnic ”Ștefan Bănulescu” din Călărași.

Deschiderea festivă va avea loc vineri, 23 octombrie, ora 18,00, la Sala de Ședințe a Consiliului Județean, iar duminică, 25 octombrie, ora 9,00 este programată conferința susținută de academician Solomon Marcus, urmată de festivitatea de premiere.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page