Comunicate de presă, Ultimile Știri — iulie 28, 2015 at 14:20

IPJ Calarasi: Buletin de presă

by

Săruleşti – conducător auto, reţinut de poliţişti pentru părăsirea locului accidentului

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Serviciului Rutier şi ai Poliţiei Oraşului Fundulea au identificat şi reţinut cu operativitate pe un bărbat din comuna Săruleşti, care ar fi accidentat cu autovehiculul un biciclist şi ar fi părăsit locul evenimentului.

În fapt, în seara de 26 iulie 2015, P. Florin, de 35 ani, din comuna Săruleşti, a condus un autoturism pe DJ 402 A, în afara localităţii Sănduliţa, şi a accidentat pe I. Ştefan, de 38 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa pe bicicletă.

accidentConducătorul auto a fost identificat ulterior, când a şi fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Maşina implicată în accident a fost găsită la un centru de colectare a deşeurilor metalice, prezentând urme de avarii şi fiind dezmembrată în proporţie de 30%.

Biciclistul, transportat la spital pentru îngrijiri medicale, a decedat.

Poliţiştii au dispus, la data de 27 iulie 2015, măsura reţinerii conducătorului auto pentru 24 de ore, pe care l-au depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat astăzi Judecătoriei Lehliu-Gară cu propunere de arestare preventivă.

Borcea – accident rutier

În după-amiaza de 27 iulie 2015, D. Ion, de 55 ani, din comuna Unirea, a condus un autoturism pe DN 3B şi, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă, patrunzând în curtea unui imobil.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporala gravă (fractură membru) a unei pasagere şi rănirea uşoară a conducătorului auto şi a altor doi pasageri.

Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Frumuşani – autoturism neînmatriculat, depistat în trafic de poliţişti

În seara de 27 iulie 2015, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Frumuşani, au depistat în trafic un autoturism condus de M. Marius, de 24 ani, din orașul Budești.

Verificările efectuate au relevat că autorizatia de circulatie provizorie a maşinii era expirată din data de 13 iunie 2015.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page