Politica, Politică regională — noiembrie 10, 2014 at 18:09

Ion Radu Aurel:Îţi este mai mare dragul să lucrezi cu cetăţenii comunei Dragoş Vodă şi pentru ei

by

Ion-Radu-1

Ion Radu Aurel este  fermier din 1993 , administreză 360 hectare, 106 proprietate particulară, restul în arendă.  Familist convins, tată a două fetiţe cu care se mândrește foarte mult , Ion Radu Aurel  a intrat în politică în 2008, în PDL și a acceptat provocarea de candida  pentru funcția de primar. Acum este primar ACL și militează pentru Klaus Iohannis.

Aceşti oameni deosebiţi meritau şi merită mai mult. Îi cunosc, sunt gospodari, cinstiţi,săritori. Îţi este mai mare dragul să lucrezi cu ei şi pentru ei, a declarat primarul din Dragoş  Vodă  Deşi este şi un militant politic, Radu Aurel este adept al pragmatismului şi  un om hotărât să  îmbunătăţească viața comunei Dragoș-Vodă, a locuitorilor  săi .

Am reușit să ne convingem reciproc, eu pe alegători şi ei pe mine, că putem construi un mâine mai bun pentru noi toţi, cei care trăim în Dragoş Vodă, spune Guriță.

Administraţia comunei este o mare provocare. Să fii în fruntea unei comunităţi este un lucru deosebit de onorant, ne-a declarat  Ion Radu Aurel.

Deși este la primul mandat, spiritul întreprinzator  l-a ajutat să se integreze rapid  în problemele comunității.

Am finalizat un proiect  ce a prevăzut achiziţionarea, montarea şi punerea în funcţiune a unei instalaţii de supraveghere video. Acest proiect  a inclus servicii de furnizare echipamente, pregătire amplasament pentru montarea echipamentelor, montaj, punere în funcţiune şi pregătirea personalului. Astfel, beneficiem de un sistem de echipamente destinat asigurării unui nivel superior de securitate a obiectivului „Comuna Dragoş Vodă”. Materialele (imaginile salvate pe suport magnetic) cât şi imaginile în timp real vor asigura posibilitatea supravegherii permanente a obiectivelor precum şi intervenţia rapidă în caz de risc (tentative de efracţie, fenomene naturale periculoase, etc).

Cu sprijinul firmei Astaldi, s-au finalizat lucrările pentru reabilitarea unui drum comunal cu piatră.

S-a efectuat recepţia la reţeaua de apă potabilă. S-au racordat 500 de gospodării la sistemul centralizat de furnizare al apei potabile.,s-a finalizat staţia de potabilizare a apei,modernizarea drumului DC 25, pietruirea  drum în Socoale, a adăugat  Ion Radu Aurel.

Avem în vedere şi proiecte pentru construirea unui teren de sport şi agrement, asfaltarea DC 25, modernizarea de drumuri şi canalizarea, a încheiat Primaul comunei Dragoş Vodă-Ion Radu Aurel

Eforturile cetăţenilor comunei şi administraţiei au fost sprijinite de deputatul Vasile iliuţă şi preşedintele CJ Răducu Filipescu şi a echipei politice din care facem parte. Susţinem candidatura lui Klaus Iohannis la președinția României.safe_image

A consemnat, Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page