Editoriale, People-Passion-Performance — aprilie 18, 2013 at 11:07

Ion Radu Aurel: Putem construi un mâine mai bun pentru noi toţi, cei care trăim în Dragoş Vodă.

by

Născut în Bucureşti, tânărul Primar al comunei Dragoș-Vodă, este un  întreprinzător dinamic şi dornic să înveţe permanent, deschis spre nou.

Ion Radu 1

Este  fermier din 1993 , administreză 360 hectare, 106 proprietate particulară, restul în arendă.  Familist convins, tată a două fetiţe cu care se mândrește foarte mult , Radu Aurel  a intrat în politică în 2008, în PDL și a acceptat provocarea de candida  pentru funcția de, primar.

Adept al pragmatismului,dar hotărât să  îmbunătăţească viața comunei Dragoș-Vodă, a locuitorilor  săi . Aceşti oameni deosebiţi meritau şi merită mai mult. Îi cunosc, sunt gospodari, cinstiţi, săritori. Îţi este mai mare dragul să lucrezi cu ei şi pentru ei. A câștigat împotriva curentului politic și asta spune mult despre încrederea pe care cetățenii o au în Guriță, așa cum e bine cunoscut.

Am reușit să ne convingem reciproc, eu pe alegători şi ei pe mine, că putem construi un mâine mai bun pentru noi toţi, cei care trăim în Dragoş Vodă,spune Guriță.

Ion Radu 2Administraţia comunei este o mare provocare. Să fii în fruntea unei comunităţi este un lucru deosebit de onorant, ne-a declarat  Ion Radu Aurel.

Deși este la primul mandat,spiritul intreprinzator  l-a ajutat să se integreze rapid  în problemele comunității.

Am finalizat un proiect  ce a prevăzut achiziţionarea, montarea şi punerea în funcţiune a unei instalaţii de supraveghere video. Acest proiect  a inclus servicii de furnizare echipamente, pregătire amplasament pentru montarea echipamentelor, montaj, punere în funcţiune şi pregătirea personalului

.Astfel beneficiem de un sistem de echipamente destinat asigurării unui nivel superior de securitate a obiectivului „Comuna Dragoş Vodă”. Materialele (imaginile salvate pe suport magnetic) cât şi imaginile în timp real vor asigura posibilitatea supravegherii permanente a obiectivelor precum şi intervenţia rapidă în caz de risc (tentative de efracţie, fenomene naturale periculoase, etc).

Cu sprijinul firmei Astaldi, s-au finalizat lucrările pentru reabilitarea unui drum comunal cu piatră.S-a efectuat recepţia la reţeaua de apă potabilă. S-au racordat 150 de gospodării la sistemul centralizat de furnizare al apei potabile. Am finalizat curăţenia de primăvară a comunei, respectiv toaletizarea pomilor de-a lungul DN 3B şi s-au desfundat rigolile şoselei, a adăugat  Ion Radu Aurel

Obiectivele administraţiei locale Dragoș -Vodă pentru  acest  an:

– înfiinţare a 53 ha din islazul comunal cu plante furajere perene

-reabilitarea drumul comunal care face legătura între DN şi cei doi mari agenţi economici de pe raza comunei, respectiv SC Fidagri SA şi SC Avicola SA. –

-demararea lucrărilor la branşarea în sistemul centralizat de apă potabilă a încă 300 de gospodării. –

– demararea lucrărilor la construirea a 4 staţii de autobuz, a două adăposturi şi a unei alei pietonale pentru accesul navetiştilor în halta CFR Bogdana.

Fotbal de performanţă la Dragoș-Vodă

Cine vrea să joace pentru prestigiul comunei este bine venit!

Facem toate eforturile ca la Dragoş Vodă, fotbalul de performanţă să existe şi fără fraţii Moldoveanu. Chiar dacă „vedetele” au ales să plece: Munteanu, Frângu, Manole (Spicul Roseţi); Miliţă, Marcu (Înainte Modelu); Chiratcu (Av. Dor Mărunt), sunt sigur că lotul echipei alcătuit în marea majoritate din jucători din comună, va face o figură frumoasă în acest retur de campionat.

Cine vrea să joace pentru prestigiul comunei este bine venit! Primăria va asigura mentenanţa la baza sportivă, precum şi cheltuielile care implică arbitrajul, deplasarea şi logistica necesară unui joc de fotbal. De echipă se ocupă viceprimarul Iulian Miliţă, antrenor fiind Sandi Moldoveanu. Nu ascund faptul că cei doi se bucură de sprijinul necondiţionat al d-lui Nicolae Tudor, ex-viceprimarul din Dor Mărunt. Cel căruia suporterii îi zic „nea Nicu Garaj”, de ale cărui servicii Avântul Dor Mărunt nu a mai avut nevoie, a venit lângă echipa Victoria Dragoş Vodă cu experienţa sa în fotbal, cu trei jucători foarte buni: Andronescu (fundaş central); Ilie (mijlocaş dreapta), Negoiţă (fundaş stânga), dar şi cu posibilitatea de a ajuta echipa din punct de vedere material, atât cât resursele financiare îi permite. Prin rezultatele obţinute în „amicale” dar şi în campionat, Victoria Dragoş Vodă dă, în sfârşit, semne de trezire, începe să mişte şi să spere la gloria de altădată.

a consemnat, Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page