Evenimente, Ultimile Știri — august 26, 2015 at 12:44

Invitation Romania este partener la 3 evenimente de prestigiu, care vor ajunge în Bucureşti la sfârşitul lunii august: raliul Liege – Bucureşti, sosirea trenului Orient Express şi Festivalul Internaţional de Muzică ”George Enescu”

by

Invitation Romania, touroperator român specializat pe incoming, deci pe aducerea de turişti străini în România, este partener de organizare pentru trei evenimente de excepţie, care contribuie la promovarea turismului românesc.

Primul mare eveniment este Raliul Liege – Bucureşti – Liege, care a pornit din oraşul belgian pe 20 august. La acest raliu tradiţional participă 38 de automobile de colecţie, dintre care cel mai scump valorează 1,5 milioane de euro, iar printre acestea se află şi trei maşini marca Morgan. Automobilele vor ajunge în Bucureşti joi, 27 august, la orele 16.00, în parcarea din faţa Atheneului Român. Traseul românesc include Oradea (24 august), Sibiu (25 august) şi Braşov (26 august), destinaţia finală fiind Capitala României.

orient express“Participanţii la acest raliu aparţin cu toţii elitelor. Sunt fie membri ai celor mai influente familii de politicieni, fie membri ai unor familii regale şi nobiliare din Belgia şi din alte ţări ale Europei Occidentale. Aceştia pot fi veritabili ambasadori ai turismului românesc, mai ales că unii dintre ei nu se află pentru prima dată în România. Cu această ocazie, se vor putea familiariza cu potenţialul turistic al României. Participanţii la raliu au fost întâmpinaţi, la Liege, de către Ambasadorul României la Bruxelles, Excelenţa Sa Ştefan Tincă, iar în Bucureşti vor fi întâmpinaţi de către Ambasadorul Regatului Belgiei la Bucureşti, Excelenţa Sa Philippe Beke. De asemenea, la sosirea în faţa Atheneului Român vor fi prezente personalităţi ale lumii politice şi de afaceri din România », precizează Gheorghe Fodoreanu, preşedintele touroperatorului Invitation Romania.

Acest eveniment este organizat pe baza parteneriatului dintre touroperatorul român Invitation Romania şi touroperatorul belgian Trajectoire. Pe traseu, participanţii la raliul cu maşini de epocă vor mai vizita Ţara Moţilor, Castelul Bran, Castelul Peleş şi Domeniile vitivinicole Urlaţi. Aceştia vor fi cazaţi o noapte în Bucureşti şi vor avea ocazia să viziteze Capitala României.

Un al doilea mare eveniment, devenit deja tradiţie, este sosirea celebrului tren « Venice Simplon – Orient Express » în România, respectiv în Bucureşti. Traseul este Veneţia – Budapesta – Bucureşti – Istanbul şi retur. Trenul va ajunge în Bucureşti, dinspre Veneţia, luni, 31 august, în jurul orelor 14.00 – 15.00, şi va avea 103 turişti respectiv un echipaj format din 63 de oameni. În România, Orient Express se va opri la Sinaia, unde turiştii şi echipajul vor fi primiţi de către primarul oraşului şi apoi vor vizita Castelul Peleş. În Bucureşti, aceştia vor avea parte de o cină în stil interbelic la Sala Diplomat a hotelului Hilton Athenee Palace. Alături de turişti, va fi prezent şi noul director al companiei Venice Simplon Orient Express, Pascal Deyrolle, care va face evaluarea potenţialului turistic al regiunilor vizitate, inclusiv România.

Cel de-al treilea eveniment este Festivalul Internaţional de Muzică “George Enescu”, care se va desfăşura în Bucureşti, între 30 august şi 20 septembrie. Invitation Romania va asigura serviciile turistice pentru 640 de participanţi străini, dintr-un total estimat de 1500 de turişti străini care vor veni în Capitală pentru acest eveniment. O parte dintre turişti au solicitat tururi şi circuite prin Bucureşti şi prin România.

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page