Politica, Politică regională — mai 21, 2014 at 23:04

Investiţii de sute de mii de euro inutile…la Vîlcelele

by

Sute de mii de euro din banii publici au fost investiţi aiurea,în comuna Vîlcelele pentru două obiective care nu îşi au rostul. Şcoala din Floraica şi parcul de joacă pentru copii din “eşecul rezidenţial “ dintre cele două sate ale comunei Vîlcelele.

DSC_0053Gabriel Oroianu  şi mai nou  înscăunatul viceprimar Nelu Tatu, dau măsura competenţei lor prin amorţeala în care zac aceste investiţii din fieful deputatului PDL Vasile Iliuţă.

Unii cetăţenii reproşează lui Nelu Tatu că, deşi e din Floroaica nu a făcut nimic pentru sat. Asistenţa medicală suferă pentru că doctorul de la Vîlcelele nu vine şi dacă ar veni nu ar avea unde să acorde asitenţă, copii merg înghesuiţi ca sardelele în autobuzul către şcoala din Vîlcelele, în timp ce şcoala din sat, investiţie nouă, care se degradează prin neutilizare, stă mărturie ca un monument al neputinţei administraţiei locale.

Probabil că o să dăm curs invitaţiei cetăţenilor din Floroiaca, ca să vedem care este adevărul în comuna Vîlcelele. Între timp, Primvicepreşedintele PDL, Emil Muşat, ne trimite bezele  de la mare. Angajat la o companie din subordinea lui Filipescu nu are curaj să mârâie. Nici Iliuţă nu are curaj. Ce fel de politică facem, Domnilor!!!???

Probabil că aşteptaţi  valul de simpatie, ca să duceţi aceeaşi politică dezastruoasă pentru cetăţeni, aşa cum o duceţi acum pentru partidul vostru.

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page