Evenimente, Ultimile Știri — mai 3, 2014 at 14:24

Întrebarea este cum câţiva lideri politici, care au salariu de câteva mii de lei pe lună susţin campanii după campanii de zeci de mii ,sute de mii sau milioane de euro!!!???

by

Backup_of_Backup_of_archiudean Asistăm în aceste zile, cum resurse importante,umane şi financiare  ale instituţiilor publice, sunt drenate de politruci, către acţiunile electorale ale partidelor care i-au pus în funcţii.Mai mult chiar bugetele de comunicare ale proiectelor cu finanţare europeană, sunt folosite pentru exhibiţia politică cu acceptul/sau în complicitate cu unele autorităţi finanţatoare.

Sunt rapid inventate inaugurări sau diferite pretexte,  să o punem de un chiolhan, cu distorsionarea competiţiei  în ceea ce priveşte comunicarea şi încredinţarea unor comenzi despre finanţarea europeană a proiectelor, unor firme media, ai căror ziarişti de casă, nu ştiu şi nu au proprietate termenilor pe care îi folosesc.

Întrebarea este cum câţiva lideri politici, care au salariu de câteva mii de lei pe lună, susţin campanii după campanii de zeci de mii , sute de mii sau milioane de euro. În aceste zile politrucii nu se ocupă de treburile instituţiilor pentru care au fost numiţi ci de prorităţile campaniei electorale conduse de cei care i-au numit.

Aceste fapte explică de ce USL-ul, care trăieşte la Călăraşi a început să schimbe directorii liberali ai deconcentratelor acolo unde pot.

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page