Comunicate de presă — decembrie 29, 2018 at 19:09

 Interviu cu o câștigătoare -Rodica Pavel

by

Dupa anuntarea  rezultatelor  privind evaluarea  planurilor de afaceri depuse de catre participantii din grupa de la Calarasi, a proiectului  „Be SMART! Vino la START!”POCU/82/3.7/106793 vestile pentru o parte din aplicanti au fost  îmbucuratoare. Printre persoanele care au reusit sa depuna  planuri de afaceri castigatoare  s-a numarat si Dna.Pavel Rodica. Acesta este motivul pentru  care a fost aleasa sa ne raspunda la cateva intrebari

GHEDZIRA  Nicoale: Cum ati aflat de existenta acestui curs?

PAVEL  Rodica : Informatia  am primit-o de la o persoana  pe care o cunosc bine si care m-a invitat sa particip la o lansare  organizata in Calarasi de catre reprezentantii  FORMENERG SA,si partenerii acesteia.

GHEDZIRA  Nicoale: Ce v-a atras cel mai mult si cum v-ati hotarat sa participati?

PAVEL  Rodica : Prezentarea proiectului mi s-a parut foarte sincera si de la inceput am simtit ca sunt multe sanse de reusita. Echipa  mi s-a parut foarte bine pregatita  iar Dl. Balasa Nelu, lectorul acestui curs, Președintele Consiliului Local al Intreprinderilor Mici și Mijlocii Călărași este o persoană de notorietate. Prezenta dansului pentru  mine a constituit o garantie.Toata echipa mi-a inpirat incredere iar atunci cand am vazut locatia de desfasurare si modul in care Dumneavoastră  ne-ați  prezentat  din nou proiectul mi-am dat seama ca lucrurile sunt seriaoase. Logistica pe care FORMENERG SA a asigurat-o centrului s-a dovedit extrem de utila iar noi am profitat din plin de acest aspect.

GHEDZIRA  Nicoale:: Presupun,ca nu toate aspectele au fost de nota 10.Ce ne puteti spune?

PAVEL  Rodica :La modul general,nu am ce sa reprosez organizatorilor.Desfasurarea cursului a fost extrem de interactiva.Discutiile,de regula, s-au dus mult peste necesarul din suportul de curs.As putea spune ca timpul a trecut repede si ca din acest punct de vedere timpul alocat a fost prea scurt.

GHEDZIRA  Nicoale:: Structurarea planului de afaceri a constituit o problema,v-a ajutat cineva in acest sens?

PAVEL  Rodica : Nu m-a ajutat nimeni, l-am structurat singura,de mult gandeam la acesta idee dar nu aveam suficienti bani si curaj sa o abordez.Cursul mi-a oferit acest prilej.Oamenii pe care i-am cunoscut au fost incantatori si m-au sustinut.Acum  imi vine greu sa cred ca am reusit.Adevarul este insa ca am reusit.

GHEDZIRA  Nicoale:Existenta centrului mi s-a parut utila si folositoare?

PAVEL  Rodica :Trec deseori pe la centru si acolo discut multe alte probleme despre proiectul meu.Centrul este in continuare un loc de intalnire unde noi cei care am aplicat venim si discutam probleme legate de proiectele noastre.Tot aici discutam si despre alte proiecte la care ne gandim.Am convingerea ca am avut privilegiu de a colabora cu oameni foarte competenti in domeniu.Le multumesc inca oadata tuturor.

A consemnat

Nicolae Ghedzira

șef de centru Calarasi

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page