Comunicate de presă, Ultimile Știri — august 26, 2014 at 18:58

Intervenții SMURD la accidente rutiere pe raza judeţului Călăraşi

by

Un echipaj SMURD din cadrul Secției de pompieri Lehliu-Gară a fost solicitat să acţioneze pe raza orașului, pentru acordarea primului ajutor a doi bărbați, victime ale unui accident rutier

SMURD_ISUÎn data de 23.08.2014, ora 18.11, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Lehliu-Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localității Lehliu-Gară, în dreptul intrării pe autostrada A2, pentru acordarea primului ajutor a două persoane de sex masculin, Simon C. și Laurențiu I., în vârstă de 24, respectiv 26 ani, victime ale unui accident rutier, soldat cu 5 victime.

La sosirea echipajului SMURD, victimele erau conștiente și prezentau excoriații la nivelul feței, toracelui și membrelor.

Paramedicii SMURD le-au aplicat guler cervical, le-au efectuat hemostaza plăgilor și i-au transportat la Spitalul Lehliu-Gară. Celelalte victime au fost preluate de un echipaj S.A.J.

Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat să acţioneze pe raza municipiului Călărași, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat, victimă a unui accident rutier

În data de 24.08.2014, ora 17.18, echipajul de prim ajutor SMURD, precum și echipajul de descarcerare din cadrul detașamentului de pompieri Călărași au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza municipiului Călărași, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Marian N., în vârstă de 48, victima unui accident rutier.

La sosirea echipajului SMURD, victima (pasager dreapta față) era conștientă și prezenta traumatism la nivelul toracelui anterior.

Paramedicii SMURD i-au aplicat guler cervical, i-au monitorizat funcțiile vitale și l-au transportat la UPU Călărași.

Echipajul de descarcerare a intervenit pentru curățarea carosabilului și deconectarea bornelor acumulatorilor celor două autovehicule implicate în accident.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page