Comunicate de presă, Ultimile Știri — martie 20, 2014 at 18:17

Intervenţie la incendiu de vegetaţie uscată în localitatea Mânăstirea

by

LOGO-ISU

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet au acţionat pe raza localităţii Mânăstirea, pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, care se manifesta pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi 

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea

În urma incendiului nu s-au înregistrat pagube materiale 

În data de 18.03.2014, ora 20.18, un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Mânăstirea, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit la nivelul unei suprafeţe de aproximativ 15.000 de metri pătraţi, proprietate aparţinând domeniului public.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea.

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 60 de minute.

În urma incendiului a ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi, neînregistrându-se pagube materiale. 

Intervenţie la incendiu în localitatea Dâlga, comuna Dor Mărunt 

Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au acţionat în localitatea Dâlga, comuna Dor Mărunt, pentru lichidarea unui incendiu produs la nivelul acoperişului unei locuinţe 

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza coşului de evacuare a fumului, deteriorat şi neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile 

Pompierii militari au stins incendiul în aproximativ 65 de minute, salvând  bunuri materiale în valoare de aproximativ  40.000 de lei, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de 5.000 de lei

       În data de 19.03.2014, ora 00.47, un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Dâlga, comuna Dor Mărunt, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul acoperişului unei locuinţe, proprietate individuală, aparţinând lui Costel C.

La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu mult fum la nivelul acoperişului locuinţei, pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi, în apropierea coşului de evacuarea a fumului.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza coşului de evacuare a fumului, deteriorat şi neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Un echipaj profesionist de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 65 de minute.

În urma incendiului a ars acoperişul locuinţei, confecţionat din lemn, tablă. Carton şi ţiglă, pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de 5.000 de lei, pompierii militari reuşind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 40.000 de lei.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page