Comunicate de presă, Ultimile Știri — martie 30, 2015 at 18:02

INTERMEDICAS SERVICII MEDICALE PENTRU PERSOANELE DE VARSTA A TREIA Corporatistii isi pot lasa pe maini bune bunicii si parintii –

by

Bucuresti, 25 martie 2015: Intermedicas Worldwide (www.intermedicas.com), prima clinica din Romania specializata in second opinion medical si brokeraj de medici, lanseaza un serviciu destinat persoanelor de varsta a treia, dar creat pentru a raspunde nevoii de siguranta a angajatilor din mediul corporate si antreprenorial.

Ana Maria MarianServiciul in sine a fost creat mai ales pentru acele persoane care, in ritmul unei vieti profesionale alerte, nu pot fi alaturi de parintii sau de bunicii care au nevoie de ingrijire medicala constanta pentru boli cronice sau acute.

Un medic dedicat, numit manager de caz, care poate fi accesat 24/7, le ofera seniorilor din familie sfaturi medicale telefonice, se ocupa de programari la clinici private sau de stat, de administrarea medicamentelor, asigura recoltarea de analize si vizitele la domiciliu.

Pentru situatiile de urgenta medicala, managerul de caz se ocupa de transportul cu ambulanta, insotirea pacientului la spital, in sistem privat sau de stat, monitorizarea pe toata perioada spitalizarii si dupa externare. De asemenea, managerul de caz se asigura ca familia pacientului este informata corect si in timp util asupra starii pacientului.

“Am creat acest serviciu care ne ajuta sa ne stim in siguranta parintii sau bunicii atunci cand suntem ocupati sau poate cand suntem plecati in concediu sau in delegatie. Stim ca acestia pot suna o persoana dedicata care se preocupa de ei asa cum am face noi. Mai mult, este un medic care poate gestiona de la o solicitare medicala punctuala, de rutina, la situatii neprevazute“, declara Ana Maria Marian, CEO Intermedicas.

Costul lunar al acestor servicii porneste de la 25 de euro pe luna si ajunge pana la maximum 150 de euro pentru cazurile cronice.

“Serviciul a fost achizitionat si de familii avand unul sau mai multi copii. Acestia doreau mai ales sa stie ca pot suna la o anumita persoana care sa se ocupe integral de rezolvarea unei probleme medicale fie pentru situatii simple, fie pentru situatii de urgenta“, mai adauga Ana Maria Marian.

Acesta este un serviciu accesibil, creat in premiera de o clinica de second opinion medical pentru a deservi nevoile specifice ale beneficiarilor finali si ale persoanelor care achizitioneaza acest tip de servicii pentru seniorii din familie.

DESPRE INTERMEDICAS

Fondata in anul 2011, Intermedicas este prima clinica din Romania specializata exclusiv pe servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internationala din Europa SUA si Japonia. Intermedicas ofera servicii de second opinion, diagnosticare si tratament medical in Romania si in strainatate si specializari medicale de nisa – chiropractica, nimfoplastie sau aritmologie. De asemenea, Intermedicas a implementat un program lunar de Visiting Professors in care pacientii pot intalni in fiecare luna medici cu expertiza internationala in diferite practici medicale. Nu in ultimul rand, Intermedicas este un activ broker de medici. Pentru mai multe detalii, va invitam pe http://www.intermedicas.com si www.facebook.com/intermedicas.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page