Comunicate de presă — iulie 12, 2013 at 10:50

Intalnire intre reprezentantii Primariei municipiului Calarasi si taximetristri

by

taxiJoi, 11.07.2013, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi a avut loc o intalnire intre reprezentantii  Primariei municipiului Calarasi, IPJ Calarasi, Politiei Locale, ARR, Finantelor publice si persoanele autorizate pentru efectuarea activitatii de transport persoane in regim de taxi.

In cadrul intalnirii, primarul municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a semnalat prezenta fenomenului de piraterie practicat de persoane neautorizate pentru efectuarea serviciului de transport persoane in regim de taxi si preluarea calatorilor din statiile de autobuz, aducandu-se in discutie intalnirea anterioara pe acelasi subiect din data de 13.03.2013 cand cei prezenti au fost de acord cu masurile stabilite si luate impreuna si anume de a se face sesizari de fiecare data cand sunt semnalate astfel de probleme.

Primarul municipiului atentioneaza ca se vor efectua controale impreuna cu reprezentatii Politiei rutiere, Politiei locale, Transportului public local, ARR si ANAF in vederea stoparii fenomenului pirateriei si a neregulilor constatate in trafic.

S-a adus in discutie mutarea statiei de taxi de la 5 Calarasi din cauza plangerilor primite de la cetatenii ce isi au domiciliul in acea zona.

S-a cerut verificarea la ANAF a persoanelor care efectueaza curse Rent a car, daca acestia platesc taxe si impozite in conformitate cu activitatea pe care o desfasoara, precum si controlul contractelor si facturilor emise.

La randul lor, taximetristii au sustinut initiativele primarului Daniel Stefan Dragulin sustinanad ca exista in trafic masini rent a car ce detin insemne foarte asemanatoare cu cele de taxi. In discutie a mai fost adusa ai instituirea unui control asupra tuturor taximetristilor, iar cei care nu se supun controlului sa fie sanctionati.

„Mi se pare normal ca astfel de intalniri sa aiba lor tocmai pentru ca problemele sesizate de noi ca si municipalitate sa le fie adus la cunostinta taximetristilor si in felul acesta ei insisi sa ia masuri si sa ne sesizeze asupra situatiilor create de cei care practica pirateria. Speram ca impreuna sa oferim locuitorilor municipiului Calarasi servicii de calitate” – Daniel Stefan Dragulin.

Biroul de presa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page