Dezvoltare rurală — iulie 24, 2015 at 14:53

Instruire angajati GAL si lideri locali 23.07.2015-01.08.2015

by

20150711_112817

In perioada 23.07-01.08.2015 Asociatia Grupul de Actiune Locala a organizat doua sesiuni de instruire avand ca teme: ” LEDERSHIP” si ”Abordarea de tip LEDER in comunitatea GAL-ului”.

Prin cursul de LEADERSHIP, s-a urmarit construirea si conturarea liderilor locali si a angajatilor proprii  in adevaratul sens al cuvantului. Arta conducerii se defineste prin procesul complex de leadership, care se refera la participarea obtinuta prin mijloace necercitive(o participare liber consimtita), avand ca finalitate indeplinirea obiectivelor.In esenta ledership-ul  este procesul prin care se exercita influienta in sensul de capacitate de a-i convinge pe alti oameni de a te urma (leadership=leader+followers).

Prin actiunile de intruire a angajatilor si a liderilor locali, programate de GAL Valea Mostistei in Calendarul Initial de Activitati aferent anului 2015 s-a urmarit instruirea unui numar de 28 de persoane din care 4 fiind agajati, restul de 24 situandu-se in randul liderilor locali, fiind reprezentantii fiecarei unitati administrativ teritoriale. Acestia au beneficiat de instruire specializata, furizata de o echipa de experti autorizati in acest sens. Tematica stabilita de catre GAL, acopera domeniile de activitate in care activeaza angajatii proprii si liderii locali.

Scopul acestor instruiri a fost indeplinit, dupa cum urmeaza:  28 persoane instruite in domeniile Leadership si Abordarea de tip Leader in comunitatea GAL-ului si dobandirea de noi cunostinte in vederea implementarii strategiei de dezvoltare locala.

 

Agent de dezvoltare,

Ghita Radu Cristian

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page