Comunicate de presă, Ultimile Știri — februarie 27, 2014 at 20:26

Instituţia Prefectului-Judeţul Călăraşi: Priorităţile de dezvoltare economică şi socială a judeţului Călăraşi în anul 2014

by

Joi, 27 februarie 2014, cu începere de la ora 10:00, prin Ordinul Prefectului a fost convocat Colegiul Prefectural în sala de şedinţe a Instituţiei Prefectului-Judeţul Călăraşi.

Instituţia Prefectului-Judeţul Călăraşi

Pe Ordinea de Zi au fost următoarele subiecte:

1. Priorităţile de dezvoltare economică şi socială a judeţului Călăraşi în anul 2014 și Planul de acţiuni pe anul 2014 pentru realizarea în judeţul Călăraşi a obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare 2013-2016.

  1. Raport privind activitatea desfăşurată de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Călăraşi în anul 2013.

Primul subiect al Ordinii de Zi a fost abordat de Mihaela BUCIOVEANU, consilier în cadrul Instituţiei Prefectului-Judeţul Călăraşi, care a prezentat documentul privind „Priorităţile de dezvoltare economică şi socială a judeţului Călăraşi în anul 2014” și planul de acțiuni aferent, întocmit în baza art. 6 (1) pct. 1 lit. (d) din H.G. nr. 460/2006 pentru aplicarea unor prevederi ale Legii nr. 340/2004, republicată, privind prefectul și instituția prefectului. În urma dezbaterilor ce au avut loc, a fost adoptată Hotărârea privind „Priorităţile de dezvoltare economică şi socială a judeţului Călăraşi în anul 2014 şi Planul de acţiuni pe anul 2014 pentru realizarea în judeţul Călăraşi a obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare 2013-2016.

Cel de-al doilea subiect al Ordinii de Zi a fost abordat de Mirela Ilona TÎRŞOLEA, coordonator în cadrul  C.P.E.C.A. Călăraşi, care a prezentat „Raportul privind activitatea desfăşurată de instituţie în anul 2013”.

În final, la propunerea şefului Serviciului Monitorizarea Serviciilor Publice Deconcentrate din cadrul Instituţiei Prefectului-Judeţul Călăraşi, Lucică BOGDAN, a fost supusă atenției „Tematica orientativă a Ordinii de Zi a şedinţelor Colegiului Prefectural al judeţului Călăraşi, în anul 2014” , care a fost asumată de toți membrii prezenți la ședința Colegiului Prefectural , fiind adoptată o Hotărâre în acest sens.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page