Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — decembrie 17, 2015 at 17:29

ÎNŞELATUL ESTE O ALEGERE, NU O GREŞEALĂ

by

S-a întâmplat să fii cu maşina şi să nu poţi bea alcool, dar ai spus că e ok, oricum nu eşti un împătimit. S-a mai întâmplat să fii cu iubita şi să nu poţi răspunde la avansurile alteia, dar ţi-ai spus şi atunci că e ok pentru că tu oricum eşti un bărbat fidel. Ştim toţi că de fapt ai fi sorbit cu sete un pahar de vin şi că ai fi…

large-615Cum spuneam, ajungem să ne resemnăm atunci când nu putem obţine ceea ce ne dorim, atunci când ne dorim şi aşa cum ne dorim. Uneori facem ce trebuie doar pentru că nu ni se oferă şansa să facem ce vrem de fapt să facem, adică ceea ce nu trebuie.

Paharul acela de vin, cu siguranţă l-ai fi gustat dacă îţi oferea cineva confirmarea că mai apoi nu se va întâmpla nimic care să aducă şi consecinţe după sine, dar cum nu a putut nimeni să facă asta, ai stat liniştit şi te-ai resemnat.

Acea femeie care îţi făcea ochi dulci, şi cât de dulci… A trebuit să o ignori pur şi simplu şi să pozezi în ipostaza craiului fidel care e cel mai fericit lângă cea pe care o poartă la braţ şi pe care o sărută pe furiş de privirile celorlalţi, dar asta nu schimbă cu foarte mult faptul că gândul tău era în altă parte şi se canaliza pe femeia care nu trebuie. La un moment dat se va ivi şi acel moment potrivit în care să nu fii cu maşina, iar ea să aibă planuri pe care nu le poate anula şi să fii nevoit să mergi singur la petrecere.

Dacă nu ai avut şansa să calci strâmb, asta nu înseamnă că nu ai intenţia să o faci. Toţi suntem fideli, atât bărbaţi, cât şi femei, până la proba contrarie. Nu e nevoie de foarte mult, decât de o şansă şi de momentul potrivit că doar ,,Ce se poate întâmpla?”, aşa-i? 

SE POT ÎNTÂMPLA MULTE. ÎNŞELATUL ESTE O ALEGERE, NU O GREŞEALĂ. SĂ NU TE GÂNDEŞTI NICIODATĂ CĂ E IMPOSIBIL SĂ AFLE CELĂLALT PENTRU CĂ VIAŢA ARE PROPRIILE SALE CĂI DE A NE DEMONSTRA CĂ CEEA CE CREDEAM A FI IMPOSIBIL ESTE FOARTE POSIBIL… ARE PROPRIILE SALE CĂI DE A-I SCOATE DIN SUFLETUL NOSTRU PE CEI CARE NU MAI AU CE SĂ CAUTE ACOLO.

damadetrefla

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page