Evenimente — mai 14, 2013 at 21:37

Inițiativa privată este soluția

by

vasile iliutaReuniunea Comisiei de Agricultură a PDL, la Vâlcelele,este încă un punct de maxim al valorii lui Vasile Iliuță. Acest eveniment demonstrează încă odată

Unul dintre Liderii de necontestat al zonei, a găsit formulele  necesare să  atragă resurse  şi  oameni capabili să facă un reper din Vâlcelele în dezvoltarea rurală durabilă din judeţul Călăraşi și acum și un reper pe harta politică.

Vasile Iliuţă a devenit în timp prin muncă şi tenacitate o persoană care contează şi fără de care nu se iau multe decizii, în zonă ,fie că sunt politice, economice, social-culturale sau de altă natură.

O împletire cu totul deosebită a răbdării acestui om pentru a asculta problemele oamenilor  până la detaliu şi capacitatea lui de a aborda de  o manieră vizionară şi în acord cu politicile europene dezvoltarea comunei Vâlcelele,a creat un model de dezvoltare rurală  durabilă, viabil și un model de dezvoltare agricolă de anvergură europeană, în jurul Consorțiului de Extensie și Dezvoltare Rurală Vîlcelele

Un grup de fermieri puternici şi dedicaţi ,o politică de deschidere şi folosirea finanţărilor europene,pentru sporirea efectelor investiţiilor din propriile profituri,constituie un model de success care merită multiplicat.Poate de aceea și atractivitatea și interesul de care se bucură Iliuță în aceste moment.

Iniţiativa privată este soluţia, să muncim şi să promovăm întreprinderile private, ca să putem crea locuri de muncă, să avem grijă pentru dezvoltarea clasei de mijloc. Efectul de antrenare al numeroselor proiecte private şI publice împletite cu hărnicia și priceperea oamenilor este calea pentru progress, a declarant Deputatul Vasile Iliuță pentru Argument.

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page