People-Passion-Performance — decembrie 11, 2019 at 09:32

Inforsec: ”Excelența premiază Excelența” la Gala Anuală a Premiilor ”10 de Nota 10”, ediția a II-a, 2019

by

La finalul anului 2019, mai exact vineri 13 decembrie, la Călărași, va avea loc cea de-a doua ediție a Galei Anuale a Premiilor ”10 de Nota 10”, eveniment care este dedicat susținerii și încurajării performanţei şcolare. Tema specială ”Excelența premiază Excelența” sub care se va desfășura cea de-a II-a ediție, va reuni personalități și mentori din domeniul culturii, artei și educației, lideri ai comunității, oameni de afaceri şi oameni politici, într-un exercițiu de generozitate menit a încuraja și premia Excelența în educație.

Acest eveniment propune un exercițiu de generozitate pentru copiii normali ai României, un eveniment prosocial și sustenabil, prin care ne dorim să producem scântei de bunătate și sensibilitate ca oamenilor să li se încălzească sufletul și să facă bine, pentru că paradoxal și splendid, să faci bine altuia înseamnă să îți faci ție cel mai mare bine posibil, într-o viață de om: să dai sens și noblețe mersului atât de grăbit pe Pământ.

Ca și la ediția anterioară și în acest an ne vom bucura de participarea partenerilor și a invitaților speciali. Ni s-au alăturat ca parteneri firme și branduri valoroase, care înțeleg că investiţia în educaţie, performanţă şi succes, ar trebui să rămână o prioritate constantă pentru societatea civilă, lideri ai comunităților, oameni de afaceri, reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene și politicieni.Inforsec este unul dintre partenerii evenimentului Gala Anuală a Premiilor ”10 de Nota 10” , în cadrul căruia vor fi premiaţi 25 de elevi și 5 profesori, care şi-au adus aportul la construirea unei identităţi educaţionale călărășene competitive în mediul şcolar naţional, prin rezultatele excepţionale obţinute la olimpiadele şi concursurile naționale și internaționale, la concursurile naționale și internaționale de muzică, implicarea în proiecte bazate pe implicare socială și voluntariat.

Despre  Inforsec :

Când vine vorba despre securitate datelor cu caracter personal sau despre securitatea informatiilor in general, nu poti sa accepti existenta niciunui tip de bresa. Dinamic, profesional și permanent la curent cu cele mai noi informatii si cu mulți ani de experiență, colectivul Inforsec prezinta garantia unor servicii premium timp de 365 de zile pe an.

Sedrya Inforsec este o companie independenta cu capital privat romanesc, axata pe implementarea si pastrarea conformitatii conceptului de securitate a informatiilor in general si a protectiei datelor cu caracter personal in special. Obiectivul nostru este sa obtinem garantii serioase de conformare la reglementarile europene in domeniu, ajustate la riscurile cu care se confrunta oamenii de afaceri in incercarea lor de a investi in proiecte cu potential semnificativ de crestere.

Sedrya Inforsec nu este un generator de servicii de impact traditional. Serviciile noastre sunt orientate spre dezvoltarea unui concept integrat de protectie a datelor cu caracter personal, care impleteste cerintele Regulamentului 679/2016 referitor la protectia datelor cu caracter personal cu Sistemul de Management al Securitatii Informatiei – ISO 27001.

Serviciile pe care le oferă:

 • Asigurarea conformitatii modurilor de prelucrare a datelor personale cu cerintele impuse prin GDPR;
 • Suport pentru crearea si mentinerea evidentelor de prelucrare a datelor cu caracter personal precum si revizuirea permanenta a documentatiei;
 • Consilierea componentei manageriale in implementarea procedurilor GDPR, precum si instruirea angajatilor care se ocupa de prelucrarea date;or cu caracter personal;
 • Consultanta pentru realizarea analizei GAP dar si a oricarei analize DPIA a carei necesitate poate sa apara in timpul activitatii unei companii;
 • Cooperarea cu Autoritatea de supraveghere si preluarea rolului de punct de contact atat cu persoanele vizate cat si cu ANSPDCP;
 • Audit asupra relatiilor cu partenerii, care implica prelucrarea de date cu caracter personal;
 • Stabilirea strategiei si a obiectivelor in domeniul securitatii informatiei, armonizata cu strategia organizatiei;
 • Proiectarea masurilor de securitate organizationala si de resurse umane necesare pentru tratarea riscurilor de securitate a informatiei;
 • Managementul accesului la resurse si informatii si proiectarea masurilor de securitate in procesele operationale;
 • Proiectarea masurilor de securitate ale organizatiei in concordanta cu analiza de risc la securitatea informatiei;
 • Integrarea cerintelor de securitate a informatiei stabilite la nivelul organizatiei in contractele si activitatile tertelor parti;
 • Implementarea si urmarirea planului de actiuni in domeniul securitatii informatiilor;
 • Consilierea conducerii organizatiei cu privire la sistemul de management al securitatii informatiei.

Chiar daca Regulamentul nu indica limite minime ale amenzilor care pot fi aplicate in cazul incalcarii prevederilor privind protectia datelor, acesta pot fi substantiale si faptul ca se vor calcula prin raportare la cifra de afaceri nu face altceva decat sa ne certifice inca o data ca este vorba de o chestiune foarte serioasa atunci cand discutam despre buna functionare a unei intreprinderi. Sumele la care pot ajunge amenzile, pornind de la cateva zeci de mii de euro si mergand pana la milioane sau zeci de milioane de euro sunt cu certitudine semnificative in procesul de functionare al activitatii economice al oricarei entitati economice.

Credem in parteneriate puternice bazate pe munca in echipa, cooperare, angajament, incredere si dorinta de a atinge obiective comune.

Detalii suplimentare: office@inforsec.ro   www.inforsec.ro

Despre Gala Anuală a Premiilor ”10 de Nota 10”

Gala Anuală a Premiilor ”10 de Nota 10” are ca și scop promovarea, susținerea  și stimularea excelenței în educația formală și nonformală, pentru dezvoltarea potențialului maxim al adolescenților și tinerilor, pentru o bună adaptare și integrare a acestora într-o societate dinamică, care își schimbă paradigmele foarte rapid.

De-a lungul activității am cunoscut în școli mulți tineri extraordinari și determinați să-și facă un viitor. De multe ori condițiile de studiu și situația financiară a familiilor din care provin îi împiedică însă să își împlinească aspirațiile și visurile în domeniul pentru care au înclinație. Ne-am dorit să schimbăm această situație în comunitățile în care activăm și să-i încurajăm pe tineri să fie performanți și excepționali, ca unică soluție spre un viitor mai bun.

În domeniul intervenției sociale, al investiției comunitare, încercăm să facilităm coeziunea dintre diferiți factori din societate, astfel încât împreună să rezolvăm o problemă. Ne asumăm rolul de facilitatori, dezvoltând câteva arii de acțiune: educația, arta și cultura, promovarea și susținerea implicării sociale; pentru că Niciodată nu vom putea să dezvoltăm un proiect serios fiind singuri, fără parteneri la toate nivelurile. Dar, dincolo de o susținere financiară, lucrul cel mai important este o gândire comună și asumarea responsabilităților de mentor și exemplu pozitiv în efortul pentru obținerea Performanței și Excelenței, indiferent de domeniul în care activezi.

Când am început acest proiect Gala Anuală a Premiilor ”10 de Nota 10”, am plecat de la cea mai simplă întrebare posibilă: Copiii normali oare nu sunt buni pentru noi, pentru a-i promova și recompensa, pentru presă, sau de afişat pe reţelele de socializare? Ei oare nu merită un cadou pentru că au încăpăţânarea să meargă la şcoală şi să înveţe nu bine, ci foarte bine să fie copii eminenţi, să obţină rezultate extraordinare la olimpiade și concursuri, să-şi reprezinte cu onoare şcoala, părinţii, profesorii și comunitatea în care trăiesc, câştigând competiţie după competiţie?

De aceea, Gala Anuală a Premiilor ”10 de Nota 10” a luat naștere din dorința de a sprijini copiii și tinerii excepționali ai județului Călărași, pentru a promova, susține și stimula excelența în educația formală și non formală, pentru dezvoltarea potențialului maxim al adolescenților și tinerilor, pentru o bună adaptare și integrare a acestora într-o societate dinamică, care își schimbă paradigmele foarte rapid.

Pentru ca tinerii extraordinari și determinați să-și facă un viitor strălucit, ne-am propus să-i încurajăm să fie performanți și excepționali, ca unică soluție spre un viitor mai bun. România este reprezentată de copiii frumoși și buni, care au nevoie din partea noastră de atenție, de recunoaștere și de încurajare, independent de faptul că provin din familii cu probleme sau cu bunăstare financiară.

Evenimentul este organizat de Centrul Regional de Resurse Umane pentru Promovarea și Dezvoltarea Economiei Sociale Sud Muntenia (CRRUPDES Sud Muntenia) în parteneriat cu Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Colegiul Național Barbu Știrbei, Primăria Municipiului Călărași, Università degli Studi di Roma “Tor Vergata”, IMAC-Gruppo Ancona, Școala de Valori, LA.C.E – Law Communication Enterprise Italy, 3 EMME, Low Power Smart City, Inforsec, Rivers Lounge, Zeno birotica&papetarie, Editura Dharana.

Partenerii media ai Galei Anuale a Premiilor ”10 de Nota 10” sunt: Kiss FM, Magic FM, Voces Campi,  Infomuntenia, Călărași Press, Antena3 Călărași, Observator de Călărași.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page