Sănătate — iulie 22, 2016 at 08:54

Incredibilele beneficii pentru sanatatea ta ale centurii lombare magnetice cu turmalina!

by

turmalin1

Stimate prieten,
Probabil te intriga putin acest termen – turmalina.

El provine din expresia singaleza “tura mali” (“piatra viu colorata”) si denumeste un cristal semipretios renumit inca din antichitate pentru capacitatea sa extraordinara de a elimina toxinele din corpul uman si, implicit, de a ameliora diverse afectiuni.

De unde vine aceasta capacitate de ameliorare a starii de sanatate?
Ei bine, turmalina este unul dintre foarte putinele minerale care emit in mod natural radiatii infrarosii, radiatii ce au abilitatea de a patrunde in toate tesuturile organismului, largind capilarele, oxigenand sangele, dizolvand toxinele si imbunatatind astfel functionarea tuturor organelor. Detoxifierea este, in consecinta, foarte profunda.

In plus, pe langa radiatii infrarosii turmalina emite si ioni negativi, acestia avand un rol major in oxigenarea creierului si in cresterea considerabila a nivelului de energie mentala.

Nu e de mirare in aceste conditii ca specialistii in terapii alternative au cautat asiduu forma optima de a folosi turmalina in tratarea unor boli. Iar solutia gasita, foarte simpla, a fost aceea de a pune turmalina in contact direct cu pielea, in zona cu probleme.

sursa > http://www.secreteleturmalinei.magzone.ro/

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page