Comunicate de presă, Ultimile Știri — iunie 2, 2014 at 18:42

Inconştienţa şi o lumânare lăsată aprinsă au pus în pericol viaţa unui prunc de 4 luni

by

Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au acţionat timp de 60 de minute pe raza localităţii Săruleşti, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul unei locuinţe. 

incendiu sarulestiPotrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei proprietarei, care a lăsat o lumânare aprinsă într-un dormitor al locuinţei, unde se afla şi copilul acesteia, în vârstă de 4 luni

În data de 01.06.2014, ora 19.09, un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Săruleşti sat, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul unei locuinţe, proprietate individuală, aparţinând Ioanei N.

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta violent la nivelul întregii locuinţe cu posibilitate de propagare la vecinătăţi.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei proprietarei, Ioana N., în vârstă de 16 ani, care a lăsat o lumânare aprinsă într-un dormitor al locuinţei, unde se afla şi copilul acesteia, în vârstă de 4 luni.

Copilul a suferit arsuri de gradul I (superficiale) la nivelul feţei, în zona obrazului drept, fiind preluat de un echipaj al Serviciului judeţean de Ambulanţă, care l-a transportat de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, acesta aflându-se în afara oricărui pericol.

Un echipaj profesionist de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 60 de minute.

În urma incendiului au ars: acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi, elemente de mobilier din trei camere şi aproximativ 100 de kg materiale textile.    

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page