Evenimente, Ultimile Știri — februarie 4, 2015 at 16:30

Incompetența,nesimțirea și nepăsarea sunt problemele reale ale spitalului județean Călărași

by

54cd61cc682ccfa8c3f959f4

 

Problema Spitalului Județean nu constă în lipsa de investii și resurse, așa cum Marian Dinulescu Vicepreședintele Consiliului Județean, încerca să deturneze fondul problemei , argumentând  că au fost făcute investiții în spitalul județean,  ci  în incompetența,nesimțirea și nepăsarea și /s-au deturnarea resurselor de către oamenilor cărora li s-au încredințat  pentru asistență și îngrijire medicală.

Incompetența,nesimțirea și nepăsarea caracterizează activitatea șefului secție Pediatrie a Spitalului Călărași, DR. MIRON MINODORA care de mult  timp ascunde fapte și realități care ar fi trebuit făcute cunoscute în scris conducerii spitalului județean și opiniei publice (întrebare: cabinetul particular al  doctoriței Minodora Miron arată așa cum arată secția de pediatrie a spitalului județean Călărași?)

Incompetența,nesimțirea și nepăsarea caracterizează activitatea “managerului” dr. Dan Romulus, dr. Mihai Nistor, dr.Elena Dinu,și  încă odată dr. Dan Romulus ,așa cum s-au perindat ei în foarte scurt timp la conducerea spitalului  județean, toți fără excepție lipsiți de transparență și de responsabilitate pentru misiunea pentru care sunt plătiți:asistența și îngrijirea medicală a cetățenilor .

Incompetența,nesimțirea și nepăsarea caracterizează activitatea consiliului de administraței al spitalului județean Călărași.Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Călărași; Alina Jipa,Paraschiva Mureșan,Carmen Șerban,Camelia Truică,Geanina Teodorescu. Ce faceți stimate Doamne ,acolo în C.A.?

Incompetența,nesimțirea și nepăsarea caracterizează activitatea funcționarilor din Consiliul Județean și a consilierilor județeni , care eșuează consecvent în selectarea  managerului spitalului. De mai mult de  patru ori au dat greș….

Alocarea după ureche și după bunul plac,poate și o scurgere ilegală de resurse ,dublată de un managemet neperformant a dus  la discrepanțe criminale între activitățile din spitalul județean  așa cum spune și Marian Dinulescu secții ultra moderne  și secții de ev mediu.

Spitalul Călăraşi este un sat fără câini, legea privind accesul la informaţiile de interes public este călcată în picioare de toată lumea iar informaţiile sunt difuzate discreţionar în funcţie de “prietenii” şi interese discreţionare şi se pare că în jurul spitalului gravitează “o gaşcă” pentru care funcţionarea spitalului  nu este scopul principal… stimaţi tovarăşi spitalul Călăraşi este încă  o unitate de interes şi utilitate publică care trebuie să funcţioneze după legi şi nu după bunul plac al unora…apropos nu am găsit pe site-ul spitalului județean Călărași  care este misiunea acestui așezământ medical .

Poate  că de aici ar trebui să plecăm: .misiunea unui spital este să ofere asistență și îngrijire medicală.

Aceste probleme trenează de mult timp,fapt ce mă face să întreb: Incompetența,nesimțirea și nepăsarea nu sunt  oare amestecate cu ceva corupție și oarece furăciuni ? …nu știu …întreb…

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page