Comunicate de presă, Ultimile Știri — septembrie 22, 2015 at 14:01

Incendiu provocat la Ileana

by

Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au intervenit pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ două ore, evitând pericolul propagării arderii la construcţii şi la alte bunuri materiale

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea plantelor furajere

incendiuÎn data de 19.09.2015, ora 23.18, pompierii militari din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitaţi să acţioneze în comuna Ileana, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, proprietate individuală, aparţinând lui Petre M.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens, la nivelul şirelor de plante furajere..

Pompierii militari din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu două autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ două ore..

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea plantelor furajere.

În urma incendiului au ars baloţi de paie şi trifoi, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 2.000 lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la locuinţa proprietarului, la adăpostul de animale şi la celelalte anexe gospodăreşti aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 40.000 de lei.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi
Plt. adj. Tătăranu Ştefan-Ovidiu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page