Cultură şi Educaţie, Educaţie — martie 4, 2014 at 12:02

Încă un trofeu pentru micuţa Denisa Claudia Şerban

by

Sambata, 01.03.2014 la Sala de festivitati a Colegiului National de Arta Dinu Lipatti Bucuresti s-a desfasurat Festivalul Concurs National de Muzica Pop pentru Copii si Adolescenti MARTISOR, editia a III a.

IMG_1422

In festival au concurat aproximativ 100 de copii la sectiunea interpretare pe diferite categorii de varsta.

Printre acestia a concurat si SERBAN CLAUDIA DENISA de 9 ani si 9 luni din Calarasi,  clasa a IV a la Liceul Teoretic Mihai Eminescu Calarasi care a interpretat piesa MAMA E UN INGER SAU O STEA, Muzica Marius Teicu, text Corina Despot cu care de altfel a si castigat TROFEUL   categoriei de varsta 9-10 ani.

Din juriu au facut parte personalitati marcante ale culturii romanesti : Cristian Alivez, compozitor – Presedintele juriului, Mirela Rizea Marinescu – compozitor, Dana Piroiu -actrita, profesor de canto, Claudiu Bulete – compozitor, Mircea Elisei – compozitor, Maria Ene – scriitor, compozitor.

SERBAN CLAUDIA DENISA este membra a grupului FLORES CAMPI din cadrul Centrului Cultural Calarasi, se pregateste atat cu Compozitorul MARIUS TEICU, cat si  cu Boranda Alexandrina.

A castigat numeroase premii la festivalurile de gen din tara , finalista in 2012 la festivalul National MAMAIA COPIILOR.

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page