Politica, Politica naţională — mai 25, 2014 at 09:30

Încă o organizație importantă a PNL trece de partea lui Tăriceanu

by

Din ce în ce mai mulți liberali par a fi de partea fostului premier Călin Popescu Tăriceanu.

tariceanuPreședintele Senatului a avut porțile deschise în mai multe filiale a PNL în ceea ce privește pasul de a se reînscrie în Partidul Național Liberal.

Potrivit liderului PNL Brașov, Sebastian Grapa, Călin Popescu Tăriceanu ar fi fost oricând primit cu brațele deschise și în organizația PNL Brașov.

„ Are de câștigat doar PNL, care în acest moment își strânge rândurile. Cred că vorbesc în numele organizației de la Brașov, deși nu m-am consultat cu colegii mei, dar dacă Tăriceanu face cerere de înscriere în organizația de la Brașov, sunt primul care o susține.uvernarea Tăriceanu a fost cea mai bună din perioada postdecembristă pentru Brașov, pe vremea respectivă Consiliul Județean având cu adevărat bani de investiții. De atunci și până acum, niciun guvern, nici măcar cel al USL, nu a alocat fonduri pentru investiții pentru un județ de talia Brașovului. Am văzut că există tot felul de intoxicații, prin care Tăriceanu este alăturat PSD-ului. Nu este adevărat, el este liberal prin natura sa de a fi”, a precizat senatorul PNL Sebastian Grapă, pentru newsbv.ro, cu puțin înainte ca fostul premier să se decidă să revină în PNL.

pesurse.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page