Anunţuri, Ultimile Știri — iunie 14, 2013 at 22:37

Inaugurarea celei mai moderne săli de fitness și aerobic din Călărași se apropie!!

by

fitness1O nouă sală de fitness și aerobic iși va face inaugurarea în orașul nostru. Inaugurarea se zvonește a fi una grandioasă și va avea loc în mod oficial pe 1 august. Complexul deține o sală de aerobic și una de fitness, saună umedă și saună uscată, solar , magazin cu echipamente sportive și suplimente nutritive dar și un centru plafar.  Sala de aerobic este cea mai mare din orașul nostru, având o suprafață de 150 mp , fiind dotată cu un luminator nemaiîntalnit, cu ajutorul căruia se vor pregăti multe surprize viitorilor clienți, dar și cu echipamente de cea mai înaltă calitate pentru a face posibilă o mai bună realizare a antrenamentelor. Sala de fitness are 250mp,  este dotată cu aparatură de ultimă generație , fiind cea mai modernă și spațioasă sala de fitness/aerobic din orașul nostru până la momentul actual.  Sala de fitness va deține și un spațiu special amenajat pentru antrenamente cardio care va conține biciclete și benzi pentru alergat.Complexul deține 100 de vestiare pentru sala de aerobic și 100 de vestiare pentru sala de fitness.

fitnessPentru iubitorii de mișcare, pentru cei care vor să obțină un corp de invidiat dar și pentru cei dornici de relaxare,  este locul perfect. Dotările de ultimă generație, confortul creat din elemente alese cu cea mai mare grija creaza un loc unic, care o să atragă toți iubitorii sportului.

Deoarece sala se ridică celor mai inalte standarde internaționale, și antrenorii care își vor desfășura cursurile sunt pe masură. Antrenoarele Raluca-Ioana Anghelache  și Emilia Pantea vor fi cele care vor desfășura cursuri precum aerobic, tae bo , rebound, extreme tone men , având și multe alte surprize pentru viitorii clienți.

Dana Tinca

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page