Ani de liceu, Cultură şi Educaţie — mai 22, 2013 at 17:11

În vizită la Colegiul Tehnic ”Ștefan Bănulescu”, Călărași

by

Astăzi, 22 mai 2013, elevii din clasele a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale ”George Vîlsan”, comuna Independența, la inițiativa doamnei director a Colegiului Tehnic Ștefan Bănulescu, Samaru Petruța, au vizitat liceul și corpurile anexate acestuia.

Dotate cu aparatură modernă, necesară practicii, cadinetele au atras atenția oaspeților. Făcând un tur al liceului elevii, însoțiți de profesorii Rențea Liliana și Aurelian Mihai, au vizitat laboratorul de protecția mediului, laboratorul de chimie, biblioteca, C.C.D.-ul, căminul școlar, laboratorul unde elevii în timpul practicii fac produse de patiserie și nu în ultimul rând clasa de pedagogic, care a interesat pe viitorii candidați la funcția de educator.

Căminul a fost reabilitat

Pentru elevii dinafara orașului, conducerea liceului le oferă cazare și masă în propriul cămin. Cu doar două sute de lei pe lună aceștia beneficiază de loc și de trei mese pe zi. Căminul a fost reabilitat în urmă cu un an de zile, astfel condițiile fiind asemănătoare cu cele de pensiune.

Oferta școlară 2012-2013

Filiera Vocațională

Profil Pedagogic, specializarea: Educator-puericultor-1 clasă/28 de elevi

Filiera Tehnologică

Protecția mediului, specializarea: Tehnician ecolog și protecția calității mediului-1 clasă/28 de elevi

Industrie alimentară, specializarea: Tehnician analize produse alimentare-1 clasă/28 de elevi

Profil servicii: Turism și alimentație publică, specializarea: Tehnician în turism-1 clasă/28 de elevi, Tehnician în gastronomie -1 clasă/28 de elevi

Elevii școlii din Independența s-au declarat mulțumiți de condițiile din liceu, astfel unii dintre ei vor fi cu siguranță viitori liceeni ai Colegiului Tehnic ”Ștefan Bănulescu”

Aurelian Mihai

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page