Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 15, 2016 at 10:44

În perioada 18–21 aprilie 2016 se va desfășura cea de-a II-a ediție a Galei Liceelor Călărașene

by

mesh 2016 - Gala liceelorGala Liceelor Călărașene începe sa intre pe făgașul unei tradiții și, iată, anul acesta se află la cea de-a doua ediție, într-o formulă nouă, cu alte provocări adresate liceenilor și cu invitați surpriză.

Sala de spectacole „Barbu Știrbei” a Centrului Cultural Județean Călărași va găzdui acest eveniment în  săptămâna “Școala altfel”, 18 – 21 aprilie 2016.

Ediția de anul acesta își îndreapta atenția cu precădere către valorile locale, către oamenii de litere care s-au născut și au creat pe aceste meleaguri și pe care ne propunem să îi aducem în atenția elevilor și, nu în ultimul rând, al comunității.

De asemenea, liceenii vor reînvia tradiții, obiceiuri locale, proiectând povestea acestora în cadrul secțiunii “De la bunici adunate…” și își vor arăta îndemânarea în cadrul atelierelor “Tradiţii vechi sub penel nou…” – ateliere în cadrul cărora vor picta ouă și icoane pe sticlă. Ediția 2016 cuprinde și o probă de creativitate, dar și de voluntariat împreuna cu copii din centrele sociale din Judetul Călărași, miercuri, 20 aprilie, în parcul Dumbrava.

Proiectul se bucură anul acesta de o echipă lărgita de parteneri:  Centrul Cultural Județean Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului, Protoieria Calarasi, Primăria Călărași, este implementat de Asociația culturală călărașeană Kadima și susținut de TenarisSilcotub. Coordonator proiect: Isabella Grosu.

Manager,

Alina JIPA

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page