Familie, Lifestyle — martie 3, 2016 at 16:28

În ”pauza” de Mamă, coordonează transporturile din țară

by

Comisar de poliție Rădan Georgiana lucrează de 17 ani în Poliţia Română şi de  8 ani a intrat în echipa Direcției de Poliție Transporturi – Serviciul de Transporturi Feroviare.

Este o poliţistă împlinită, pe planul carierei şi o mamă fericită a trei fetiţe de 13, 11 și 9 ani.

mama1În „pauza” de mamă, coordonează activitatea serviciilor, birourilor şi posturilor de poliţie transporturi, cu atribuţii în sectorul feroviar, din cadrul Secţiilor Regionale de Poliţie Transporturi, coordonează planuri de acţiune pentru prevenirea şi combaterea criminalităţii specifice sistemului transporturilor feroviare. Şi, deşi meseria îi este atât de solicitantă şi plină de responsabilităţi, devine nostalgică atunci când este vorba de fetiţele ei.

„Fiecare etapă a copilăriei fetelor mele a venit cu binecuvântarea ei. Oricât de obositoare îmi este o zi de muncă, ajung acasă şi zâmbesc în camera fetelor mele, plină cu jucării, care nu pot să stea la locul lor mai mult de câteva minute”.  Fără îndoială, venirea pe lume a fiecărui bebeluş a fost un moment magic.

Rădan Georgiana a găsit echilibrul dintre viaţa profesională şi cea de familie, a alocat timp egal ambelor segmente de viaţă, fără să defavorizeze unul în faţa celuilalt. Acest echilibru nu a venit de la sine, ci a fost rezultatul unei bune organizări şi discipline, iar „visul de a avea o familie fericită, dar şi o carieră de succes este posibil şi merită orice efort”, spune ofiţerul.

„Mă bucur de fiecare clipă cu copiii mei, pentru că, pentru mine, ca mamă, fericirea vine din lucruri simple…cresc atât de repede. ”

                               „Urez o primăvară frumoasă tuturor femeilor!”      

mama

sursa:politiaromana.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page