Divertisment, Plăcerile vieţii — octombrie 30, 2013 at 15:26

In Paradis

by

insulaAcum 57 de ani, o nava de croaziera s-a scufundat in urma unei furtuni, supravietuitorii fiind doar 7 persoane, 6 fete si un baiat. Toti au fost purtati de curenti pe o insula necunoscuta, nelocuita. Pe insula aveau de toate, izvoare de apa, diverse animale, fructe…nu mureai nici de foame, nici de sete.
Nu a trecut mult timp pana baiatul a inceput sa le traga pe toate, cate una in fiecare zi, multi ani la rand. La un moment dat intr-o pauza dintre partide, barbatul (deja matur) a vazut pe cineva care se chinuia sa inoate spre insula, cu greu, obosit, gata sa se inece. A sarit repede in ajutor, l-a adus la mal, l-a lasat sa isi traga sufletul si i-a zis:
– Prietene, bine ai venit in Paradis.
– Cum asa? Am murit?
– Nu, dar pe insula asta de nu stiu cati ani de zile sunt doar eu si cu 6 femei, iar ele vor sa fie “trase” pe rand, odata pe saptamana, cat e ziua de lunga…bine ca ai aparut ca eu deja sunt satul, 6 zile pe saptamana sa “indes” brebul intr-una iar Duminica sa nu mai am si eu timp pentru mine: sa beau un pahar de vin din propria recolta, sa ma relaxez, sa mai fumez o iarba din spatele dealului, sa mai vanez, sa mai pescuiesc. Asa ca de acum, tu iei 3, eu iau 3, si 3 zile de fiecare o sa avem de lucru la ele, restul saptamanii suntem liberi sa facem ce vrem, betivaneala, pescuit si toleaneala.
– Am inteles, suna minunat…dar stii? E o problema la mine.
– Pai ce? Nu ti se scoala sau ce?
– Nu, mai grav. Sunt ghei.
– Aoleu… S-a dus si Duminica mea libera.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page