Evenimente, Ultimile Știri — iunie 13, 2014 at 11:17

Împreună cu ,,Tinerii Moldovei ,, am trecut hotarul

by

 

10408684_761720130547324_2068740453864026343_n

Marți, o zi în care emoțiile mele o i-au razna, nu le pot stăpîni, dar nici nu vreau ! Sunt emoții pozitive,  și defiecare dată așa se întîmplă cînd mă gîndesc la patria mamă – România,  azi însă sunt niște emoții mai ample, căci revenirea acasă mă copleșește, ori de cîte ori revin,  mă apucă niște sentimente ciudate pe care nu pot să le descriu, doar le simt.

Împreună cu ,,Tinerii Moldovei ,, am trecut hotarul, un hotar deranjant , dearece în mod normal nu ar trebui să existe, și tocmai acest motiv ne dă aripi zi de zi de a readuce Basarabia acasă, ca de fiecare dată cînd vom reveni acasă să nu fim nevoiți ca în propria țară să trecem un hotar.

Îmbucurător ese faptul că în fiecare zi apar tot mai mulți voluntari care au același scop ca și mine, de a contribui la ,,Marea Unire,, Sunt tineri curajoși,  frumoși , energici, plini de idei frumoase . Mă bucur enorm cînd văd, aud cum tot mai mulți prind curaj și își exprimă liber ideile, iar cel mai important lucru este că își recunosc identitatea națională.

Sper cu ardoare că acest scop se va înfăptui cît de curînd posibil , suntem mulți, suntem uniți, suntem puternici , gata de luptă pînă în pînzele albe de a readuce Basarabia acasă.

Eu sunt pregătită pentru a contribui la readucerea Basarabiei la patria mamă România.

Dar tu ?

Zina Golan

Tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page