Politica, Politica naţională — februarie 24, 2014 at 17:44

Împăcare, împăcare…

by

Preocupat, în ultimul timp, cu redactarea propriei cărţi, Ion Iliescu a fost suprins să constate că, de două săptămâni, cei doi “cârlani nărăvaşi” din fruntea USL nu se mai înţeleg.

IMPACARE

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a declarat surprins de adâncirea crizei din USL, precum şi de lipsa de comunicare apărută între cei doi lideri ai Uniunii, Victor Ponta şi Crin Antonescu. “Mă surprind încordarea şi lipsa de comunicare apărute între ei. Tocmai asta apreciam – faptul că, o vreme, cei doi lideri, foarte tineri, aşa cârlani, cum apreciam eu că sunt, au colaborat foarte bine. Ce s-a petrecut nu ştiu şi nici nu-mi dau seama. În ultima perioadă m-am ocupat mai mult cu redactarea unei cărţii care urmează să apară în primăvara acestui an. Am vorbit mai puţin cu Victor Ponta” a spus Ion Iliescu pentru gândul.

n urmă cu trei ani, fostul preşedinte social-democrat, vorbind despre “impetuozitatea politică” a lui Victor Ponta, îl caracteriza pe acesta drept “un cârlan tânăr, fără minte”, şi aprecia că “acum, în politică, e vremea înţelepţilor şi nu a tinerilor”.

Un an mai târziu, Ion Iliescu declara despre Antonescu, din postura de “avocat” al liderului PSD: “Spuneam drespre Ponta că e cârlan, dar văd acum că ăla mai în vârstă e mai cârlan”.

Declaraţia nu a rămas fără răspuns din partea liberalului. “Domnul Iliescu e obişnuit cu jocuri de animale? Îl rog cuviincios pe domnul preşedinte să facă aceste exerciţii în ferma proprie, la PSD”, a replicat, atunci, Crin Antonescu.

Marian Sultănoiu,gandul.info

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page