Divertisment, Plăcerile vieţii — august 7, 2016 at 18:54

Îmi ţin gura şi din când în când ridic mâna să votez!

by

orice asemănare cu vreun director călărăşan este absolut întâmplătoare. După cum aţi constatat  directorii călărăşeni, toţi dar absolut toţi, au curajul propriei opinii…Nu au fost puşi politic…au merite morale şi profesionale…pupincuristiAm fost director la o mare întreprindere socialista.
Cafeaua de dimineata era pregatita de o secretara sexy, mergeam la servici cu Dacia neagra. Odata am fost intrebat daca fabrica nu contribuie cu 10 mii de lei pentru inmormântarea unui tovaras din Comitetul Central. Am spus, ca cu atâtia bani aş inmormânta intregul Comitet.
Din acest moment am devenit director la o intreprindere mai mica.
Cafeaua zilnica era pregatita de o secretara mai in vârsta, la servici mergeam cu furgoneta fabricii. Odata am fost apostrofat ca nu am fost la ultima sedinta de partid. Am raspuns ca daca stiam ca e ultima m-as fi dus sigur.
Din acest moment am lucrat ca maistru.
La servici mergeam cu masina proprie si eu faceam cafeaua de dimineata. In atelier aveam pe perete poza lui Ceausescu si a Lolobrigidei. Odata mi-au spus ca de ce nu dau jos poza curvei de pe perete? Am luat poza lui Ceausescu.
Din acest moment am lucrat zilier la sapat santuri.
Mergeam la lucru cu bicicleta si duceam cafeaua de acasa in termos. Odata in timp ce sapam santul au venit si mi-au spus sa-mi ascund bicicleta deoarece va trece pe acolo o delegatie de partid de la Bucuresti Am raspuns sa nu-si faca probleme deoarece bicicleta este inchisa cu un lacat…
Din acest moment am ramas fara lucru… o vreme am fost şomer pina la schimbarea orinduirii …
M-am reabilitat, am intrat in politica, am intrat in partid. Cafeaua imi este servita de o secretara sexy, la servici merg cu un Audi A6 cu sofer personal.
In rest îmi tin gura si din cind in cind ridic mâna sa votez.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page