Lifestyle, Sport — aprilie 19, 2014 at 11:49

Imaginile de la Dinamo – Steaua care au făcut înconjurul lumii. Superb: reacţiile cititorilor Gazzetta dello Sport

by

Fanii lui Dinamo a fost din nou la înălţime într-un “Mare Derby”, afişând o coregrafie impresionantă la partida cu Steaua, din semifinalele Cupei României. Imaginile cu fanii din Ştefan cel Mare au făcut înconjurul lumii, media din străinătate preluând imaginile cu desfăşurarea impresionantă de forţe din peluza gazdelor.

core1Dacă pe teren elevii lui Stoican nu au reuşit să se ridice la nivelul adversarilor din Ghencea decât în puţine cazuri, în cele patru partide din acest sezon (două în campionat, două în Cupă) campioana impunându-şi stilul de joc, în tribune situaţia a stat aproape de fiecare dată diferit. Joi seară, fanii lui Dinamo au pus în scenă o coregrafie superbă, în acordurile Bolero-ului lui Maurice Ravel, iar imaginile cu peluza de pe Naţional Arena au fost preluate de presa de pretutindeni.

În general destinate să ajungă pe site-urile ultraşilor din Vest, imaginile de la “Unicul Derby” au fost de această dată preluate de publicaţii de prestigiu, Gazzetta dello Sport, UK Sports247 sau 101greatgoals.com fiind doar câteva exemple în acest sens.

Conturile de twitter ale publicaţiilor mai sus menţionate au fost spaţiul unor serii de comentarii pozitive la adresa iniţiativei fanilor din Ştefan cel Mare, cele mai multe fiind găzduite, previzibil altfel, de contul Gazzettei dello Sport. Italienii au fost atât de impresionaţi de imaginile venite din România, încât unul dintre ei a ţinut să remarce faptul că o astfel de atmosferă cu greu se întâlneşte în Serie A, patria fenomenului ultra.

Să remarcăm atmosfera incredibilă. Mai bună decât la cele mai multe partide din Italia“, a scris unul dintre suporteri, pe contul de twitter al Gazzettei dello Sport.

Sursa: prosport.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page