Editoriale — aprilie 25, 2016 at 12:08

Iliuţă: mare emoţie şi speranţă. Marian Dinulescu şi Daniel Drăgulin, doi dinozauri politici

by

dragulin_41522800

Mare emoţie şi speranţă a trezit în rândul membrilor PNL înscrierea lui Vasile Iliuţă pe listele PNL pentru consiliul judeţean. În acelaşi timp, frisoane şi îngrijorare pentru dinozaurii politici Daniel Drăgulin şi Marian Dinulescu, care au pus capacul pe oala competiţiei interne din PNL Călăraşi.

Marian Dinulescu şi Daniel Drăgulin, doi dinozauri politici care sunt la sfârşitul carierei şi în cădere de formă, ocupă primele locuri pe lista PNL pentru consiliul judeţean. Ei nu mai au forţa să câştige şi oricum situarea lor pe primele locuri aduc un mare balast pentru PNL. Drăgulin simte eşecul de la primărie şi vrea să-şi asigure ceva la consiliul judeţean, iar Dinulescu care nu a câştigat niciodată o competiţie politică directă, deschide lista PNL… Vai!!!! ca să fie ales prin aranjamente de culise, preşedintele consliului judeţean.

În acelaşi timp un lider adevărat, tânăr, proaspăt, la început de carieră, care poate aduce câştigul PNL, Vasile Iliuţă, este ţinut la cutie… e treaba lor… aceste lucruri nu se pot ascunde… nu pot vorbi membrii PNL despre această chestiune, însă publicul simte şi fluierăăăăăăăăăăă… simt şi unii membrii PNL… ce să le fac dacă nu au curaj…

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page