Evenimente, Ultimile Știri — martie 7, 2014 at 22:22

Iliuţă l-a făcut viceprimar pe Nelu Tatu!

by

IMG_5414

 

Motto: de la lăutari

Că Primarul Oroianu

Şi+a schimbat viceprimaru

Vorbeşte lume şi satu

Că l-a pus pe Nelu Tatu

 

Deputatul Vasile Iliuţă, l-a făcut viceprimar,la Vîlcelele,pe Nelu Tatu. După 16 ani de PSD, Nelu Tatu revine pe funcţia de viceprimar al comunei Vîlcelele tot cu PDL.

Azi, consiliul local al comunei Vîlcelele l-a pe Nelu Tatu viceprimar , în locul lui Nicolae Tănase care a demisionat.

Iluiţă a mazilit pe ultimul şi singurul viceprimar ţărănist din judeţ,Nicolae Tănase. Surpriză la petrecerea organizată de Primarul Gabriel Oroianu şi Nelu Tatu cu ocazia zilei femeii şi pentru a sărbători, înscăunarea lui Tatu ,au apărut la un moment dat Marian Popa şi Gheorghe Mandache, ultimii mohicani din PNŢCD.

Ce Jihad politic este ăsta!!!??? Ce cărţi joacă Iliuţă? Numeşete un viceprimar care i-a intrant în carne mirosul de PSD-ist, în locul unui ţărănist?…şi pe urmă, fiind la masă, îi onorează?…totuşi da!

De altfel, Nelu Tatu a declarat că părintele lui,politic este Tărăcilă. Şi totuşi Nelu Tatu de două ori viceprimar pe mâna PDL-ului. Tărăcilă nu l-a făcut viceprimar Iliuţă ,da!

Schimbând registrul ,frumoasă petrecerea de ziua femeii organizată de noua echipă a primăriei Vîlcelele,Primarul Gabriel Oroianu şi Viceprimarul Nelu Tatu.

Nelu Tatu stă bine cu popa satului, cu primarul şi cu lăutarul şi…esenţial cu deputatul…

 

Nelu Bălaşa,

Fiind la masă,mai târziu…[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page