Evenimente, Politica, Politica locala, Ultimile Știri — aprilie 25, 2017 at 23:11

Iliuță K.O. fără să urce în ring! Drăgulin lider absolut al PNL Călărași

by

imaginea este grăitoare pentru cine sunt actori şi cine sunt figuranţii
IMG_1772

Iliuţă  versus  PNL  0 -1

Marți, 25 aprilie2017, a avut loc la Sala Centrulului Cultural Barbu Știrbei,  Comitetul de Coordonare local  al organizației municipale PNL Călărași.

Nu o să vă fac acum cronica unor alegeri cu final aşteptat… până şi publicul larg ştia rezultatul!!!

Vom relata nu ce s-a spus în discursuri şi în declaraţii şi mai ales ce s-a simţit.

Vasile Iliuţă după ce şi-a ostilizat partidul încercând să tragă pe linie moartă cam toţi activiştii importanţi, care au dus greul partidului în perioada de glorie, când binomul Filipescu – Drăgulin, lideri autentici, au condus partidul către supremaţie politică în judeţ, a fost făcut K.O. înainte să urce în ring.  Pentru că nu avea cu cine şi nu avea cu ce. Nici marjă de manevră….dheeee!!!… la oraş nu-i ca la ţară! aer curat…

Bâlbâiala cu uite candidez uite nu candidez a devoalat public că alegerile din PNL de la Călărași s-au tranșat la masa verde(prin negocieri) şi nu prin alegeri. Ce am văzut noi marţi şi ce vom vedea joi  “o operetă” cu actori care-şi joacă prost rolurile…

Iliuţă a fost învins de PNL.

Construcţia Filipescu – Drăgulin şi-a urmat evoluţia firească prin alegerea previzibiliă a actualei conduceri a organizaţiei municipale, dar şi  joi la fel de previzibilă, a organizaţiei judeţene, a cărui lider de necontestat este Daniel Drăgulin,Primarul municipiului Călăraşi.IMG_1737

Dan Drăgulin unic candidat, dar şi lider absolut al PNL Călăraşi a reuşit să-i pună pe sârmă pe toţi lideri cu veleităţi mărunte, orgolii nemăsurate dar incapabili să îşi asume public o idee, un fapt, o acţiune.

Greul de abia acum începe pentru Drăgulin, Filipescu s-a retras şi a lăsat un partid cu 37 de primari de comune , primar şi viceprimari la municipiul reşedinţă de judeţ, preşedinte şi vicepreşedinţi de Consiliul Judeţean, un senator şi un deputat.

Primul hop!  11 iunie 2017, Alegerile anticipate la Lehliu-Gară unde PNL nu are încă candidat.

În conferinţa municipală s-a vorbit despre trădări, despre distrugerea echipei, despre lipsa de unitate, dar nimeni nu a avut curajul nominalizălilor. Adevărul nu a fost rosit. Dar, poate că, nici nu le este necesar…

Rănile în PNL ( daţi-mi şi mie voie să fiu la fel ca ei şi să nu nominalizez) sunt adânci şi foarte dureroase, nu cred că se vor închide aşa uşor în ciuda apelulilor la unitate şi grijă pentru destinul PNL. Cineva spunea chiar de la tribună că sunt trei grupări…

S-au gratulat între ei, dar cuţitele sunt ascuţite în teacă…

Daniel Ștefan Drăgulin a fost singurul liberal care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte, fiind ales pentru încă un mandat de patru ani . Drăgulin și-a recâștigat funcția de președinte cu 298 de voturi pentru din totalul de 322 de voturi valabil exprimate, 24 buletine fiind anulate.

Prim -vicepreședinți: Viorel Ivanciu (267 voturi pentru) și Camelia Croitoru (265 voturi pentru).

Vicepreședinți: Daniel Purcărea (250 voturi pentru), Cătălin Kostelnic (223 voturi pentru), Florentina Toneanu (223 voturi pentru), Sandra Teodora Bratu (215 voturi pentru), Ionel Oprea (207 voturi pentru), Andrei Romilă (205 voturi pentru), Alina Jipa (192 voturi pentru), Emanoil Aron ( 191 voturi pentru).

Membrii BPN al Organizației Municipale PNL Călărași: Florian Enache, Rada Mihai, Angelica Păun, Valentin Deculescu, Carmen Filipescu, Ramona Badea, Florin Drăgan, Maria Dumitru, Mariana Luca, Dan Nițulescu, Liliana Gingașu, Niculae Vasile, Lucica Barbu, Cătălin Marius Călin, Daniela Nicolae, Trezorier – Ion Runcu Angheluș.

Membrii suplenți vor fi aleși în prima ședință de Birou ce va avea loc săptămâna viitoare, în funcție de numărul de voturi obținute.

La finalul ședinței, Daniel Ștefan Drăgulin, președintele Organizației Municipale a PNL Călărași și-a reiterat dorința de a candida și la președinția Organizației Județene a PNL Călărași, alegeri ce vor avea loc joi, 27 aprilie, în aceeași locație, drept pentru care, după ce l-a propus secretar al organizației municipale pe viceprimarul Dragoș Coman, și-a exprimat dorința ca, în cazul în care va câștiga alegerile la județ, funcția de președinte interimar să fie ocupată, până la organizarea unor noi alegeri, de Viorel Ivanciu, secondat de prim-vicepreședinții Camelia Croitoru și Daniel Purcărea.

La ședință a fost prezent și președintele Organizației Județene a PNL Călărași, Răducu Filipescu, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, dar și deputatul PNL, Cătălin Predoiu.

 

Nelu Bălaşa

 

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page