Evenimente, Ultimile Știri — decembrie 7, 2015 at 12:18

Iliuță îl provoacă pe Filipescu cu mandatele pe masă

by

Backup_of_Agro_cera_BT (5)

Deputatul Vasile Iliuță îl provoacă pe Filipescu la competiție liberă și transparentă pentru funcția de prefect al județului Călărași.

În spiritul noilor tendințe politice și nevoii de înnoire a clasei politice Iliuță îl propune  pe Călin Nicușor în contrapondere la propunerea lui Răducu Filipescu care este Lilian Ostropel fost prefect ,un om al trecutului.

Călin Nicușor este un om tânăr,un tehnocrat foarte bine pregătit profesional și pentru care garantez cu mandatul meu de deputat. Îl provoc pe copreședintele PNL Călărași să garanteze cu mandatul lui pentru Ostropel,a declarat Iliuță

Pe principiul că partidul sunt eu, Filipescu trage sforile ca să-și pună protejatul pe Ostropel.

în PNL Călărași sunt acum două tendințe. Una  novatoare care susține competiția și transparența,înnoirea clasei politice cu exponentul principal copreședintele Vasile Iliuță și una  conservatoare care doreșete și acționează pentru menținetea statuqoului, acelorași oameni și năravuri,o politică lipsită de transparență,o politică a învârtelilor și a trasului sforilor,  reprezentată de copreședintele Răducu Filipescu.

Vorbim despre o schimbare de paradigmă politică pe care o dorește și Klaus Iohanis. Trebuie să ne asumăm o nouă politcă care înseamnă  o schimbare totală a sistemului tarat de incompetenţă şi corupţie,o schimbare a oamenilor care reprezintă trecutul.  Călin Nicușor este tehnocratul care reprezintă viitorul, Lilian Ostropel reprezintă trecutul, a mai spus Iliuță pentru Argument.

Nelu Bălașa

 

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page