Familie, Lifestyle — decembrie 16, 2018 at 01:33

Idei rafinate pentru a decora Bradul de Crăciun

by

Vă întrebați care sunt cele mai potrivite culori pentru a decora pomul de Crăciun, ce decorațiuni sau ornamente ar trebui să folosiți pentru a avea un brad elegant și rafinat? Căutați unele dintre cele mai noi idei de decor și doriți să vă decorați casa în cel mai frumos și elegant mod de Crăciun?  Crăciunul este una dintre cele mai mari sărbători și ocazii fericite pentru mulți oameni din întreaga lume și de aceea toți, fără excepție, dorim să avem casa pregătită de sărbătoare, să facem cea mai bună impresie prin decorarea casei pentru a primi oaspeți și a petrece momente minunate împreună cu familia.Culorile pe care le recomand  sunt roșu, portocaliu, galben, auriu, roz, violet, etc, dar aceste culori vesele pot fi combinate cu culori mai relaxate: alb, argintiu, albastru deschis, verde, lămâie, maro. Combinația de culori puse pe brad nu ar trebui să fie prea stridentă și lipsită de gust. Este de dorit să se utilizeze o schemă de 2-3 culori, pentru a nu supraîncărca compoziția. În acest caz, pomul de Crăciun se va potrivi armonios în interiorul festiv al casei.

Din cele mai vechi timpuri, un element obligatoriu al decorului de Crăciun este un brad de Crăciun frumos decorat. Fără el este dificil să ne imaginăm această sărbătoare, așa că mulți încep să se gândească cum să decoreze un Brad de Crăciun pentru Anul Nou, în concordanță cu dorințele și caracterului fiecăruia, ce stil să aleagă și pe ce culori să se axeze. Tonul de aur este una dintre cele mai tradiționale opțiuni de decorare. Decorează pomul de Crăciun cu beteală aurie, panglici și figurine.

Cu toate că avem la dispoziție o varietate de accesorii – bijuterii izbitoare, există câteva elemente și accesorii tradiționale fără de care nu se poate face decorarea bradului de Crăciun. În primul rând, sunt globurile așezate pe crengi și înrădăcinate în tradiție, în al doilea rând, conurile, beteala și steaua din vârful bradului. Un alt decor clasic care oferă bradului de splendoare și strălucire sunt luminile festive de Crăciun care sunt ca un mic miracol – luminile radiază magia. Când le porniți pentru prima oară, iar bradul de Crăciun este aprins, în interiorul nostru se declanșează un clic, pe un comutator invizibil, și ne îmbunătățește starea de spirit. Bucuria curge prin vene, zâmbetul radiază pe față.

A decora un brad artificial este mult mai ușor decât analogul, luat din mediul natural. Trucul este că linia de producție a produselor fabricantului se îndreaptă spre ramuri în forma exactă. La achiziționarea ornamentelor, nu trebuie să folosiți niște tipare, folosiți imaginația, aveți grijă doar la culorile lor. De exemplu: dorința de a obține contrast cu decorațiunile pe bradul în alb, trebuie să excludeți ornamente argintii și strălucitoare.

Soluția perfectă este decorarea cu ornamente colorate. Există unele nuanțe în decorarea brazilor artificiali colorați atât de bune încât se pot face fără decorațiuni. În aceste cazuri, decorurile de interior ar trebui folosite doar pentru decorarea spațiului din jur.

Un design înflorit a bradului de Crăciun. Te-ai gândit la ideea asta, ți-ar place? Aceasta este una dintre ideile unice cu care puteți oferi un aspect înflorit pomului de Crăciun . Trebuie doar să găsiți niște flori frumoase colorate pentru a le adăuga la pomul de Crăciun. Este o idee elegantă și la modă. Acesta va arăta și mai elegant, dacă adăugați unele ornamente uimitoare, globuri de de sticlă și panglici de culoare aurie pentru a oferi un aspect atractiv.

Și bradul de Crăciun alb arată foarte elegant. Culoare albă este un fundal deosebit pentru ornamente și decorațiuni în orice stil și paletă de culori. Puteți face ca bradul vostru alb să fie aproape în orice fel doriți: Vintage, Glamorous, Minimalist, Shy Chic, Gotic sau orice altceva, totul depinde de decorațiunile pe care le folosiți.  Alegeți nuanțe pastel și ornamente strălucitoare pentru un brad de Crăciun plin de farmec, faceți o ghirlandă cu același decor folosit la brad. Pentru a oferi un aspect modern elegant al bradului alb vă vor ajuta decorațiuni în combinații de culori diferite – negru și auriu, roșu și alb, albastru și argintiu. Pot fi globuri colorate de diferite dimensiuni și grade de luciu, cu ornamente diverse.

Nu uitați că poate fi un brad elegant chiar dacă este decorat monocrom sau în aceleași culoare, dar foarte elegant în ornamente de culoare argintie și decorațiuni argintii. Azi este o decorare foarte populară de Crăciun în stilul de epocă cu un brad alb de Crăciun, care este perfect. Pentru ornamente de epocă, alegeți nuanțe pastelate delicate – fildeș, nuanțe de crem, roz, turcoaz pastel, verde, albastru. Utilizați o decorațiune de perle, acesta ar putea fi aurii și argint, cu luciu și patină, dantelă, material uzat, jucăriile din vremurile vechi.

Stilul vechi – interpretarea modernă a vechiului va fi mereu populară, mai ales înainte de Anul Nou, când dorim să luăm cu noi toate cele frumoase din trecut. Acesta este arborele tradițional, decorat cu jucării spumoase, clopoței, globuri, cadouri în ambalaje colorate, spirale, pene de bumbac, pene reale, cai de carton, cu mărgele, fulgi de zăpadă, etc.

Designul clasic este mereu elegant de Crăciun, și este întotdeauna una dintre cele mai frumoase idei pentru casă. Dacă nu doriți să depuneți multe eforturi în decor, dar totuși doriți să o faceți frumos, acest design clasic va fi alegerea perfectă pentru dvs. Combinația perfectă de decor roșu și alb pe bradul de Crăciun va rămâne în continuă tendință. Acesta va arăta foarte atractiv cu interiorul casei voastre, fie că este clasic sau modern. Puteți adăuga câteva lumini colorate și ornamente de culoare vibrante pentru a le face și mai atrăgătoare în ajunul Crăciunului.

Designul plin de culoare roz și alb, îl puteți folosi atunci când vine vorba de a găsi ceva minunat și plin de farmec pentru decorarea pomului de Crăciun, iar combinația de roz și alb va arăta angelică. Puteți adăuga ornamente aurii și globuri.

Când pomul de Crăciun, jucăriile și ghirlandele sunt pregătite, treceți la instalația de luminițe care ar trebui să îmbrace frumusețea verdelui. Pentru a face acest lucru, porniți cu atenție dinspre vârf și treptat, în spirala, până la ramurile inferioare. Este important să distribuiți uniform luminițele.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page