Fashion - Tendinţe, Lifestyle — decembrie 19, 2018 at 19:01

Idei pentru ținute și accesorii rafinate 2019. Ce ținută ni se potrivește pentru Crăciun și Anul Nou, în funcție de zodie

by

Sărbătorile de iarnă sunt la doi pași, deci este timpul să ne gândim la ce să purtăm pe anul nou 2019. Dacă vrei să fii preferata astrelor în 2019 relaxează-te și citește cu atenție ceea ce urmează, și cu siguranță te vei încărca de energie pozitivă pentru întâmpinarea noului.

2019 este anul Mistrețului de pământ și ne va schimba în anul următor modul de a interacționa cu ceilalți. Cu toții vom începe să manifestăm fie din calitățile Mistrețului: onestitate, galanterie, voluptate, sinceritate, ordine, disciplină, fie din defectele sale: încăpățânare, materialism, mânie, credulitate, nesiguranță, lene.
Datorită energiei nouă adusă de zodia Mistrețului de pământ, 2019 va fi marcat de succes financiar, prosperitate, fericire, fertilitate ridicată. În anul Mistrețului de pământ vor fi norocoși toți cei implicați în munca agricolă. Reprezentanții profesiilor financiare și economice vor fi mai puțin expuși unor riscuri în acest an și fac investiții de succes. Este un an bun în stabilirea unor prietenii puternice și pentru relații de afaceri. Mistrețul susține de asemenea familia și iubește copiii, iar pentru cei care nu și-au construit un cuib al familiei, în acest an există toate șansele să o facă. Va fi un an plin de bucurie, de prietenie și de dragoste pentru toate semnele zodiacale, un an de bun augur pentru că Mistrețul atrage succesul în toate aspectele vieții.

Vă întrebați deja cum să sărbătoriți Anul Nou 2019 – anul Mistrețului de Pământ? Pentru început, trebuie să știți că Mistrețul de pământ va aprecia costumele vii, neobișnuite și artistice.  Norocul zâmbește celor care aleg hainele gri, roșu, galben, albastru și verde, dar, să explorăm mai multe.

Mai întâi de toate, trebuie să decideți în ce culoare doriți să întâlniți 2019. Cuvintele-cheie al simbolului noului an este «galben» și «pământ». În consecință, aceste nuanțe și ar trebui să fie preferate. Tendința în culorile naturale care includ: maro; verde; galben. Ținuta ideală trebuie să conțină auriu, galben, muștar, maro, portocaliu.

Stiliștii de modă recomandă tendința de galben “muștar picant”. Aceasta este o culoare minunată, bogată, exotică și carismatică, strălucitoare pentru Crăciun. De asemenea, este o alternativă excelentă la galbenului auriu, care va transforma femeia într-o stea a petrecerii de Crăciun. Puteți opta pentru roșu, albastru, violet sau portocaliu. Când alegeți o rochie sau o vestimentație, amintiți-vă că nuanțele naturale ar trebui să fie utilizate în ansamblu, sub formă de accente. O altă nuanță care va atrage porcul este gri-cenușie. Este culoarea stabilității, a casei. Puteți alege o rochie din pânză metalică, decorată cu lurex, paiete sau cristale de culoarea dorită.

Vestimentația de anul nou ar trebui să fie șic. Poți alege trendul elegant sau poți alege pantaloni scurți la modă, dar cel mai important este  detaliul, cum accesorisezi ținuta de Crăciun. Cel mai importantrochia ta ar trebui să fie pentru tine, să se potrivească stilului tău, figurii, chiar și manierelor tale. Numai atunci te vei simți confortabil și liberă, numai atunci te vei simți frumoasă și elegantă și vei aprecia ceea ce te înconjoară!

Desigur, stilul de îmbrăcăminte pe care trebuie să-l alegeți este și în funcție de codul de îmbrăcăminte al locului unde veți petrece sărbătorile, indiferent unde și cu cine sărbătorim noul 2019. Un lucru este important: trebuie să arătați elegant, luminos, luxos și irezistibil. Porniți farmecul și încrederea în voi și, prin urmare o să vă simțiți ca o zeiță.

Dacă elementul vostru e Pământ, Taurul, Fecioara și Capricornii pot alege pentru noul 2019 toate nuanțele de ciocolată de la lumină la întuneric. Și culoarea ciocolatei pentru a accentua soliditatea, respectabilitatea și auto-suficiența femeilor pământești ale acestor semne zodiacale.

Dar Gemenii, Balanța si Vărsătorul se pot bucura de elementul Aer. Gâtul delicat, țesături strălucitoare, strălucitoare, strălucirea irizată și transparența, sensibilitatea și fluența sunt pentru tine. Strălucirea bijuteriilor, pietrelor se completează cu toalete festive și cu strălucirea voastră.

Elementul de Apă va da șansa Racului, Scorpionului și Peștilor, va sublinia senzualitatea și emoția lor, lăsând imaginea unor figuri misterioase. Pentru ei ar fi potrivită o îmbrăcăminte delicată ca o apă strălucitoare, dar nu culori strălucitoare, din țesături moi, curgătoare, cu forme accentuate. O bijuterie discretă, dar scumpă, îți va finisa aspectul.

Elementul Focului va permite Berbecului, Leului și Sagetatorului să fie îndrăzneți, strălucitori,  și originali. Aceste calități dictează alegerea materialului, reprezentanții acestui semn pot fi îmbrăcați în toate nuanțele de roșu) și pot alege toalete model.


Bijuterii și accesorii pentru anul Mistrețului – 2019

Nu trebuie să uităm  să luăm în considerare detaliile – accesorii, machiaj, păr. Imaginea ar trebui să fie completă și armonioasă. Și nu uitați să vă alocați câteva ore de odihnă, Mistrețul iubește să fie fericit și relaxat.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page