Horoscop, Lifestyle — iulie 17, 2018 at 09:07

Iată ce zodii își pot găsi jumătatea în săptămâna 16-22 iulie 2018

by

Este ultima saptamana din zodia Racului. Ne pregatim de intrarea in maiestuosul si stralucitorul Leu. Pana atunci, insa, vom resimti inca efectele Lunii Noi si ale eclipsei partiale de Soare de vineri, 13 iulie.

O saptamana numai buna pentru distractie, emotii puternice, flirt si seductie. O perioada excelenta pentru intalniri amoroase, iar cei singuri au sanse mari sa isi gaseasca jumatatea.

Iata cum arata horoscop dragoste pentru saptamana 16-22 iulie 2018, in conformitate cu contextul astral al perioadei.

Horoscop dragoste Berbec

Se anunta o schimbare in viata de familie. Fie e o schimbare de job care iti aduce beneficii situatiei financiare, fie temutati in casa noua. Sau poate urmeaza o cerere in casatorie? Sau vine pe lume un bebe? Indiferent care ar fi raspunsul, romantismul pluteste in aer.

Horoscop dragoste Taur

Desi ai stari de spirit schimbatoare, partenerul de viata stie sa te inteleaga. Cere sfatul persoanei iubite, spune-i ce simti. Comunicarea poate fi favorizata, cu conditia sa fii sincer si direct. Nu o lua pe ocolite.

Horoscop dragoste Gemeni

Nu te grabi. Ia lucrurile usor, asa cum vin, si nu incerca sa fortezi. Da-ti voie sa analizezi fiecare situatie in parte, fara prejudecati, fara frica. Pot aparea cateva probleme financiare in cuplu care sa umbreasca putin romantismul. Insa daca actionezi cu precautie, situatia se poate remedia rapid.

Horoscop dragoste Rac

Prietenii incearca sa te “cupleze” cu diverse persoane. Pana si vecinii se pot interesa de statutul tau marital. De ce ti-e frica? De ce nu vrei sa iesi? Este vremea unui nou inceput. Elibereaza-te de trecut si mergi inainte. Daca esti implicat intr-o relatie, weekend-ul se anunta fierbinte.

Horoscop dragoste Leu

O saptamana agitata, in care simti ca nu ai stare. Sentimentele sunt controversate. O parte din tine isi doreste ceva, o alta parte, mai pragmatica, vede dezavantajele. Fa ce-ti spune inima! Sufletul nu te va insela niciodata. Daca esti singur, nu strica sa iti incerci norocul cu o noua relatie.

sursa:sfatulparintilor.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page