Horoscop, Lifestyle — septembrie 20, 2016 at 12:24

Iată ce zodii au ghinion în dragoste!

by

Căsnicia înseamnă fericire, împărțirea bunelor și relelor din viața de cuplu, dar și a momentelor norocoase sau ghinioanele. Vezi ce zodii sunt nefericite în căsnicie.

zodii1Capricorn
Capricornii nu sunt foarte norocoşi în dragoste. O mare parte din vină le revine lor şi nu soarta este de vină pentru firea lor dificilă, momentele în care sunt ursuzi fără motiv, sau obsesia pentru locul de muncă. În principiu, capricornii reuşesc să găsească persoane care să le suporte nazurile şi să-i iubească aşa ursuzi, dar dacă ei întrec măsura, totul se poate termina cu un divorţ dureros.

Taur
Taurii sunt destul de ghinionişti şi fără să mai aibă probleme în cuplu, dar când acestea apar, nici măcar astrele nu pot ajuta. Rigizi în decizii şi încăpăţânaţi aproape la fel de rău ca berbecii, taurii nu prea au parte de momente calme în căsnicie. Faptul că nu au deloc răbdare îi face să se certe excesiv de violent, chiar şi din motive prea puţin însemnate.

Rac
Racii au ghinionul teribil de a se îndrăgosti foarte tare şi foarte repede. Pentru că nu sunt foarte atenţi la semnalele de alarmă, pot sfârşi într-un mariaj care îi face nefericiţi, dar cum nu sunt genul să lupte pentru drepturile lor, nu prea îşi impun punctul de vedere şi rabdă.

Peşti
Peştii sunt destul de ghinionişti în dragoste, dar poate că o parte din vină le aparţine. Cum ei speră mereu ca dragostea lor să dăinuie şi ignoră adesea semnalele de alarmă din partea partenerului de viaţă, se întâmplă foarte des să fie nefericiţi în căsnicie şi să nu înţeleagă de ce. Uşor de rănit, peştii nu se mulţumesc cu altceva decât basmul imaginat de ei într-o poveste de dragoste, iar asta le aduce multe probleme în căsnicie.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page