Comunicate de presă, Ultimile Știri — decembrie 5, 2013 at 22:09

În ianuarie 2014 se deschide selecţia pentru domeniul agricol. Cules căpşuni – Spania

by

la capsuniAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi (AJOFM) aduce la cunoştinţa persoanelor interesate faptul că Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a primit o ofertă  locuri de muncă pentru sectorul agricol (cules căpşuni) Spania, pentru care va organiza în perioada următoare o selecţie.

Sunt solicitate persoane cu condiţie fizică bună pentru munca la câmp.

Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimativă de angajare fiind 15.02.2014.  Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi / în 6 zile/ 39 de ore pe săptămână.

Salariul oferit este de 39,48 euro brut /zi, iar contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare medicală.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator și se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă.

         Selecţia va avea loc la Slatina, în perioada 15-16 ianuarie 2014.  

Pot participa la selecție doar persoanele înscrise în baza de date a AJOFM Călărași și numai pe baza invitației de participare emisă de către instituție.

Persoanele interesate se pot înregistra la AJOFM Călărași cu un dosar care sa cuprinda: copie CI, cazier judiciar, adeverinta de la medicul de familie (cu mentiunea: clinic sanatos – apt de muncă), Curriculum Vitae Europass în limba română.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0242315798 – AJOFM Călăraşi.  Persoană de  contact Donciu Simona.

Responsabil mass-media,
Simona DONCIU

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page