Horoscop, Lifestyle — iunie 8, 2014 at 12:30

Horoscopul sexual al lunii iunie

by

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna iunie 2014.

motive sa faci sexBerbec

Luna iunie se anunta pozitiva, cu multe evenimente fericite, in special in primele zile ale lunii. Viata de familie este foarte buna, chiar se preconizeaza planuri pentru conceperea unui copil. Pot aparea si cateva mici conflicte cu partenerul de viata, insa se rezolva repede. Comunici foarte usor cu toata lumea si nu lasi pe nimeni sa iti modifice starea de spirit fericita si optimista.

Taur

Luna iunie este foarte promitatoare din punct de vedere amoros. Taurii isi pot schimba statutul social, mai ales dupa data de 19 iunie. Indiferent de deciziile pe care le iei, cantareste bine inainte, pentru a nu lua hotarari pripite. Influentate de planeta Venus, persoanele nascute in zodia Taurului vor fi ca un magnet pentru persoanele de sex opus. O luna plina de pasiune si experiente placute alaturi de persoana iubita.

Gemeni

Gemenii au parte de multe provocari amoroase in luna iunie, in special spre mijlocul ei cand apar cateva mici disensiuni cu partenerul de cuplu. Onestitatea este cheia depasirii tuturor provocarilor. De asemenea, blandetea si atentia indreptata catre partenerul de cuplu pot duce la anihilarea conflictelor.

Rac

Racii au o luna iunie pozitiva, cu vibratii optimiste. Cei singuri isi pot gasi marea dragoste, in timp ce persoanele care formeaza deja un cuplu isi intaresc relatia. Racii vor participa la tot felul de evenimente sociale care le vor largi aria cunostintelor. Singura problema din aceasta luna a Racilor este ca s-ar putea ca alte persoane sa incerce sa profite de bunatatea lor.

Leu

Primele 10 zile din iunie au pentru Lei o tenta conflictuala. Este indicat eviti orice confruntare pentru ca micile conficte pot degenera. Atat Leii singuri, cat si cei implicati intr-o relatie de cuplu au tendinta de a lua decizii superficiale si bazate pe impuls. Leii pot depasi perioadele dificile din luna iunie daca isi asculta sufletul si raman ei insisi.

Fecioara

Multe provocari pozitive pentru Fecioare, in luna iunie. Pot aparea oportunitati foarte mari de a incerca lucruri noi. Fecioarele care au un partener vor pleca intr-o calatorie romantica alaturi de persoana iubita in care vor da frau liber laturii lor salbatice. Cei singuri pot intalni omul la care au visat. Punctul la care ar trebui sa aiba grija Fecioarele este judecarea celorlalti.

Balanta

Pentru Balante, luna iunie se anunta una echilibrata. Lucrurile se petrec intr-un ritm calm, care le permite Balantelor sa isi evalueze foarte bine trairile si dorintele. Balantele care au pereche incearca sa isi rezolve toate problemele cu partenerul de cuplu si vor reusi sa depaseasca obstacolele de pana acum. 

Scorpion

Pentru Scorpioni, luna iunie este intensa si pasionala, cu un libido crescut. Dorinta lor sexuala este atat de mare incat ii intimideaza pe partenerii de cuplu. Recomandarea pentru Scorpioni este sa incerce sa nu devina prea insistenti pentru ca ii pot rani fara sa vrea. Daca sunt de luat decizii, Scorpionii ar trebui sa asculte si parerea partenerilor.

Sagetatori

Firi independente, Sagetatorii au tendinta de a fugi de responsabilitatea unei relatii de cuplu. Pana cand gasesc ceea ce le trebuie. Persoanele care sunt implicate intr-o relatie de cuplu nefunctionala pot pune capat in aceasta luna suferintei. Pentru Sagetatorii singuri sunt sanse sa intalneasca pe cineva potrivit pentru ei. Pentru Sagetatorii “cuplati” se anunta o luna benefica pentru discutii care sa intareasca relatia.

Capricorn

In luna iunie, Capricornii isi exploreaza natura sexuala. Sunt seducatori si profita de fiecare oportunitate pentru a face sex. Cei singuri vor avea intalniri cu fel de fel de persoane, planeta Venus asigurandu-le un magnetism sexual sporit. Cei care sunt implicati intr-o relatie de cuplu isi dovedesc dragostea si angajamentul, sunt atenti si grijulii cu partenerul de cuplu. Daca vor aparea mici conflictele, ele vor fi depasite prin comunicare.

Varsator

Pentru Varsatori, luna iunie nu se anunta prea grozava, in special in plan amoros. Pentru ei este recomandat sa ia fiecare problema si sa o rezolve, apoi sa se ocupe de celelalte, nu sa incerce sa le rezolve pe toate odata. Necazurile pot aparea din cauza faptului ca le place sa flirteze si ajung sa curteze mai multe persoane decat e cazul. Persoanele care au o relatie de cuplu au tendinta de a neglija partenerul si de aici apar tot felul de discutii.

Pesti

Pestii au parte de conflicte care pleaca de la prea multe secrete. Ascund tot felul de lucruri, mai mari sau mai mici, iar cu fiecare care se descopera se adanceste lipsa increderii partenerului in ei. Este recomandat pentru Pesti sa fie onesti si deschisi, sa comunice cu sinceritate pentru a putea depasi problemele. Persoanele singure pot intalni persoana ideala, bazandu-se pe intuitia lor foarte buna.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page