Horoscop, Lifestyle — aprilie 18, 2015 at 09:39

Horoscopul condimentelor, pentru îndrăgostiți

by

Între zodiacele mai puțin cunoscute, care ne vin din Orient, se află și Horoscopul Condimentelor, care îți dezvăluie caracterul în funcție de condimentul care ți se potrivește.

3

Acest horoscop are unsprezece zodii, astfel: 

3 zodii Picante (puternice):
Ardeiul Iute (pentru cei născuți în zilele de 1, 10, 19 și 28 ale lunii)
Piperul (pentru cei născuți în zilele de 4, 14 și 31 ale lunii)
Șofranul (pentru cei născuți în zilele de 7, 16, 25 ale lunii)

3 zodii Dulci-Picante (echilibrate):
Cuișoarele (pentru cei născuți în zilele de 2 și 20 și 29 ale lunii)
Nucșoara (pentru cei născuți în zilele de 5, 14 și 23 ale lunii)
Ghimbirul (pentru cei născuți în zilele de 8, 17 și 26 ale lunii)

3 zodii Dulci (slabe):
Chimionul (pentru cei născuți în zilele de 3, 12, 21 și 30 ale lunii)
Cardamonul (pentru cei născuți în zilele de 6, 15 și 24 ale lunii)
Piperul lămâios (pentru cei născuți în zilele de 9, 18 și 27 ale lunii)

2 zodii Regale:
Sarea (pentru cei născuți în ziua de 11 a lunii)
Curry (pentru cei născuți în ziua de 22 a lunii)

Ar mai trebui spus că, întrucât prin adunarea cifrelor zilei de 29 (2 + 9) se ajunge la 11, cei născuți în această zi pot avea fie caracteristicile Cuișoarelor, fie ale Sării, fie un caracter combinat din acestea două.
Ceea ce este interesant la acest zodiac este că, luând ca reper aceleași zile ale lunii, poți afla care sunt condimentele benefice pentru o relație (ziua ta și ziua partenerei/partenerului), pentru un eveniment (adăugând zilelor voastre de naștere ziua în care are loc întâlnirea, logodna, nunta). Folosind condimentele indicate, veți da un plus de aromă poveștii voastre de iubire.

Și acum să luăm pe rând cele unsprezece zodii.

Ardeiul Iute

Sunteți impulsiv și mereu fierbinte. Dragostea e un joc etern, și nu concepeți să nu fiți dv. campionul. Chiar dacă partenerul/partenera este la început atras/ă de pasiunea cu care intrați în joc, trebuie să recunoașteți că uneori e nevoie și de relaxare… Altminteri, focul iubirii poate deveni un adevărat… pârjol. Cei născuți în Zodia Ardeiului Iute fac casă bună cu nativii din Chimion sau Piper Lămâios.

Piperul

O zodie dominată de nevoia de a fi mereu în centrul atenției. Vă place să vă ascultați partenerul de viață, dar și mai mult vă bucurați atunci când celălalt tace și vă lasă să vă expuneți punctele de vedere. Nu s-ar spune că sunteți un introvertit. Dimpotrivă. Faceți pereche bună cu Sarea, vă înțelegeți cu Piperul Lămâios și cu Nucșoara. Nu veți face niciodată casă bună cu Ardeiul Iute.

Șofranul

Trăiți intens sentimentele. Totodată, preferați relațiile cu parteneri delicați, rafinați, profunzi. Nu sunteți adeptul relațiilor pasagere, ci tindeți să găsiți persoana cu care să împărțiți aceeași poveste de dragoste toată viața. Vă plac persoanele născute în zodiile Nucșoarei, Cuișoarelor sau Cardamomului.

Cuișoarele

Cuișoarele fac casă bună cu Nucșoara și Șofranul. Nu se vor înțelege deloc cu nativii din Ghimbir. Sunt persoane rafinate, preocupate foarte mult de aspectul exterior și vor alege persoane care să le semene. Găsesc o mare bucurie în călătoriile lungi (fie că este vorba despre excursii sau despre… viață).

Nucșoara

Nativii din această zodie preferă discreția în relațiile de inimă. Sunt uneori atât de discreți, încât ezită să-și arate adevăratele sentimente, ceea ce îi face uneori să piardă în relația cu partenerul de viață. Se potrivesc în cuplu cu nativii din Cuișoare și Șofran.

Ghimbirul

Persoanele născute sub acest semn nu sunt prea frumoase (fizic, vorbin), dar reușesc să fie atractivi datorită calităților lor intelectuale. Sunt persuasivi, puternici, eleganți. Nu se vor înțelege cu nativii din Cuișoare sau Curry, în schimb pot afla partenerul ideal în cineva născut sub semnul Piperului Lămâios.

Chimionul

Cei născuți sub acest semn au nevoie de parteneri de viață puternici, pe umerii cărora să urce pentru a vedea mai departe, cum ar fi nativii din Sare sau Ardei Iute. Sunt persoane calme, caline, pline de umor, pentru care buna-dispoziție a celor din familie este foarte importantă.

Cardamomul

Își află partenerul ideal în persoanele născute într-unul dintre cele mai puternice semne din zodiac: Curry. Se poate spune că atunci când două persoane din aceste două zodii se întâlnesc, reușesc să devină atât de unite, încât relația lor e practic indestructibilă. Altminteri, preferă alianța cu Piperul Lămâios sau cu Șofranul.

Piperul Lămâios

Era de la sine înțeles că va găsi un bun partener de dialog cu nativii din Piper, de asemenea, vor face față cu brio impulsivității Ardeiului Iute, ceea ce face ca legătura lor, chiar dacă întru totul facilă, să reziste în timp. Nu sunt de lepădat nici relațiile cu nativii din Cardamom sau Ghimbir, mai ales dacă își doresc un parteneriat de lungă durată, fără viraje bruște, urcușuri sau coborâșuri în pante abrupe.

Sarea

Este, alături de Curry, unul dintre cele mai importante semne din zodiac. Se înțelege cu toate celelalte semne, dar trebuie să țină cont că personalitatea poate deveni atât de dominatoarea încât să dăuneze relației. Trebuie să învețe să facă totul cu măsură.

Curry

Un semn, de asemenea, foarte puternic. Cel mai bun partener și-l vor afla în Cardamom, iar uneori pot intra în conflict cu persoanele din zodia Ghimbirului. Este și cel mai aromat semn din zodiac. Nativii din Curry vor fi mereu strălucitori, mereu în centrul atenției, nu se poate să treacă neobservați. Este, totodată, și semnul din zodiac cu cel mai mult sex-appeal.

sursa jurnalul.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page